16 augustus 2017

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFuniPhone 8 realistisch in beeld gebracht (incl. keramische variant)

iPhone 8 concept uitgelicht

Nog ongeveer een kleine maand en we weten eindelijk wat Apple voor ons in petto heeft op gebied van de iPhone. Naar verluid zal Apple in september de nieuwste generatie iPhone aan ons gaan voorstellen tijdens een speciaal event. De iPhone 8 gaat een compleet nieuw design krijgen, maar er zou ook een iPhone 7s aangekondigd worden.

De iPhone 7s behoudt grotendeels het huidige design, alleen zou de achterkant van glas worden zodat deze draadloos kan opladen. Ook zou de iPhone 7s een OLED-scherm krijgen. De iPhone 8 krijg een compleet vernieuwd uiterlijk met een groter en nagenoeg randloos 5,8-inch OLED-scherm. Maar ook gezichtherkenning, draadloos opladen en meer. Meer informatie over de iPhone 7s en iPhone 8 KPN lees je hier terug.

Concept geeft realistisch beeld van de iPhone 8

Op onderstaande foto's van Quinton Theron kun je de iPhone 8 bewonderen, dit concept is gebaseerd op de laatste geruchten en feiten omtrent deze smartphone. Zo zie je duidelijk het grotere scherm en de uitsnede bovenaan de telefoon voor de dubbele FaceTime camera. Omdat de conceptfoto's erg professioneel zijn geven deze een realistisch beeld weer van wat we kunnen verwachten.

iPhone 8 concept

iPhone 8 concept

iPhone 8 conceptkleuren

iPhone Edition gebaseerd op de keramische Apple Watch

Vorig jaar heeft Apple een Apple Watch Edition op de markt gebracht met een kast van wit keramiek. Al langer wordt gespeculeerd dat Apple dit materiaal zou willen gaan gebruiken voor de iPhone. Echter is hier nog maar weinig over bekend en lijkt het erop dat Apple voorlopig nog geen keramische iPhone gaat uitbrengen. Toch heeft dat Quinton Theron niet tegengehouden en heeft zijn iPhone 8 ook voorzien van een witte keramische variant, verbluffend!

iPhone edition concept

iPhone edition concept

Of de nieuwe iPhone daadwerkelijk de naam iPhone 8 gaat krijgen is onwaarschijnlijk. Wellicht krijgt deze de naam iPhone Edition, iPhone Pro of totaal wat anders. Op het internet wordt voor het gemak de nieuwe iPhone, iPhone 8 genoemd. De uiteindelijke naam weten we volgende maand evenals wanneer de iPhone 8 release bij KPN en andere providers zal plaatsvinden.

Bron: Quinton TheronReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!