10 augustus 2017

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFunVideo toont dummy van witte iPhone 7s en koperkleurige iPhone 8

iPhone 8 koper

Als we de geruchten mogen geloven zien we dit jaar niet twee, maar drie nieuwe iPhones. De huidige iPhone 7 zou een interessante update krijgen met glazen achterkant, OLED-scherm, draadloos opladen en enkele interne verbeteringen.

Daarnaast kunnen we een compleet nieuwe iPhone verwachten die waarschijnlijk iPhone Edition (iPhone 8) gaat heten. Deze krijgt een nagenoeg randloos 5,8-inch scherm, virtuele thuisknop, gezichtsherkenning, maar ook een OLED-scherm, draadloos opladen en meer. Afgelopen week kwam naar buiten dat de iPhone 8 waarschijnlijk vervaardigd zal zijn uit glas en een nieuwe kleurmogelijkheid gaat krijgen. Koper kleur gaat waarschijnlijk roségoud vervangen.

Video toont koperen iPhone 8

In onderstaande video wordt een dummy getoond van de iPhone 8 in de kleur koper, het gaat om een testmodel die vaak gebruikt wordt door fabrikanten voor cases. De kwaliteit van de dummy laat helaas te wensen over, maar het geeft een goed beeld van de iPhone die gebaseerd is op de laatste geruchten en feiten. Echter lijkt de rand van het scherm van deze iPhone nogal breed, uit de officiële tekeningen lijkt de rand kleiner te zijn. Volgens de doorgaans betrouwbare analist Ming-Chi Kuo zal koper geen nieuwe kleur worden, Apple wil waarschijnlijk de iPhone 8 uitbrengen in drie kleuren genaamd: zilver, zwart (voorbeeldvideo) en goud.

Dummy van witte iPhone 7s gelekt

Ook een dummy van een witte iPhone 7s is opgedoken, deze toont voor het eerst een iPhone 7 met glazen achterkant. Het design lijkt erg op de iPhone 4s, wat voor veel Apple gebruikers het favoriete design ooit was. De kans is groot dat de iPhone 7s er zo uit komt te zien, de glazen achterkant is immers noodzakelijk voor draadloos opladen.

Bekijk ook: iPhone 8 design uitgelekt in HomePod software

Bron: macrumors / bijgewerkt artikel
Gerelateerde tips:


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!