9 augustus 2017

iFunEerste aflevering van Carpool Karaoke met Will Smith nu beschikbaar

Carpool karaoke Apple Music

Eindelijk is het dan zover, de Apple Music versie van Carpool Karaoke is gelanceerd. We hebben er even op moeten wachten, maar vanaf nu kun je wekelijks op Apple Music een nieuwe aflevering bekijken. De eerste met Will Smith en James Corden is nu beschikbaar.

Carpool karaoke is het bekende concept, dat vorig jaar door Apple werd overgenomen. Het idee van het rijdende interview blijft, echter zijn er enkele nieuwe elementen aan toegevoegd. Zo wordt er niet alleen gezongen, maar wordt er ook nieuwe muziek gemaakt. Daarnaast zal James Corden niet alle afleveringen presenteren, sterker nog, hij is alleen te zien in de eerste aflevering.

Carpool Karaoke nu beschikbaar op Apple Music

De komende zestien weken kun je iedere week een nieuwe aflevering bekijken, de eerste is met James Corden en Will Smith, volgende week kruipt Will Smith achter het stuur en zal hij een nieuwe bekendheid interviewen. Op deze manier geven de celebs het stokje door. In dit seizoen kun je ondermeer Ariana Grande, Metallica, Alicia Keys, Miley Cyrus, John Legend, en meer zien in de rijdende karaokebar, maar ook de onlangs overleden Linkin Park-zanger Chester Bennington.

Carpool Karaoke The Series is alleen beschikbaar voor Apple Music abonnees. De afleveringen kun je terug vinden in de iOS Muziek applicatie, iTunes of de Apple Music Android app via het tabblad 'Ontdekken' ▸ TV en film. Daar kun je ondermeer ook de afleveringen van 'Planet of the apps' terugvinden, een andere Apple Music serie (meer info).

Apple Music abonnement aanpassen naar individueel, gezin of student


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!