7 juni 2017

NieuwsPlanet of the Apps vanaf nu online op Apple Music

plamet of the apps logo

Vorig jaar werd al aangekondigd dat Apple aan een eigen TV-serie werkte met betrekking tot Apps. De opnames van 'Planet of the Apps' zijn al enige tijd voltooid en eerder dit jaar werd de serie gelanceerd met een bruisende trailer. Het bleef lange tijd onduidelijk wanneer Planet of the Apps nu daadwerkelijk te zien zou zijn, tot nu.

Als donderslag bij heldere hemel heeft Apple afgelopen nacht de eerste aflevering online gebracht. Deze is tijdelijk voor iedereen gratis te bekijken via deze website, in de iOS Muziek applicatie of iTunes. Volgende week kun je de tweede aflevering bekijken en daarna komt iedere week een nieuwe aflevering. Alleen de eerste aflevering is voor iedereen toegankelijk, de overige afleveringen alleen voor Apple Music abonnees.

Wat is Planet of the Apps voor serie?

Planet of the Apps is een reality-serie die Apple in samenwerking met producent Propagate heeft ontwikkeld. In de serie krijgen ontwikkelaars de kans om hun ideeën voor te stellen aan een vierkoppige jury, met ondermeer Will.i.am en Jessica Alba. Wanneer ze worden uitgekozen gaan de ontwikkelaars samen met een jurlid aan de slag om de app te ontwikkelen.

De serie is wereldwijd te zien op Apple Music en kun je direct openen in Apple Music via deze link. Mocht dit niet werken kun je het tabblad 'Ontdekken' openen in iTunes of iOS Muziek app en bovenaan klikken/tikken op de nieuwe serie. Planet of the Apps beschikt over ondertiteling, helaas geen Nederlands.

Klik hier om een abonnement af te sluiten op Apple Music

Carpool karaoke vanaf 8 augustus op Apple Music

Carpool karaoke gaat dan eindelijk naar Apple Music komen, het heeft lang geduurd maar er is een datum. Vanaf 8 augustus start de 16-delige serie op Apple Music. Iedere week verschijnt er een nieuwe aflevering. Carpool karaoke is het bekende concept, echter worden de 'interviews' niet alleen maar door James Corden uitgevoerd. In de auto zullen ook andere beroemdheden de rol van gastheer op zich nemen. In het eerste seizoen zullen onder meer Will Smith, Ariana Grande en John Legend plaatsnemen in de rijdende karaokebar.

Lees ook: Apple Music abonnement aanpassen naar individueel, gezin of studentReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!