18 augustus 2017

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFuniPhone 8 HomeBar concept toont functiebalk onderaan het scherm

Dat de iPhone 8 (of iPhone Edition) een groter scherm gaat krijgen weten we ondertussen. De fysieke thuisknop gaat verdwijnen en wordt vervangen door een virtuele knop geïntegreerd in het scherm. Volgens de geruchten zou de volledige onderkant van het scherm worden benut door een soort van functiebalk.

Deze balk is geïnspireerd op de Touch Bar van de MacBook Pro en zal dienst doen als snelkoppelingen voor bepaalde functies. Of Apple daadwerkelijk dit gaat toepassen is onduidelijk, maar dat is voor designer John Calkins geen punt. Hij heeft een concept gemaakt waarin de iPhone 8 te zien is met een HomeBar.

iPhone 8 HomeBar concept

Op onderstaande foto's kun je een gedeelte van het concept bekijken. Duidelijk is te zien hoe de onderkant van het scherm benut wordt door verschillende snelkoppelingen en opties. In het midden vind je de thuisknop terug, maar deze kan ook verdwijnen om toegang te geven tot andere opties. In zijn concept is de functiebalk volledig aan te passen door de gebruiker. Leuk detail, aan een donkere modus (dark mode) heeft John ook gedacht. Klik hier om het volledige concept te bekijken.

iPhone 8 homebar en dark mode

iphone 8 homebar (functiebalk)

Bekijk ook: iPhone 8 realistisch in beeld gebracht (incl. keramische variant)Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!