21 augustus 2017

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFunDe drie meest voorkomende oorzaken van een kapotte iPhone

zwarte iphone 7 spaceblack

Dat we niet meer zonder onze iPhones kunnen heeft verschillende redenen. Één van de belangrijkste reden is dat je een iPhone simpelweg overal mee naartoe kunt nemen.

Hierdoor komt het device vaak bloot te staan aan gebeurtenissen die schade kunnen veroorzaken. Kijk eens goed om je heen en zult een hoop iPhone gebruikers tegenkomen met bijvoorbeeld een barst/scheuren in het scherm.

Hieronder vind je de drie grootste veroorzakers van iPhone schades.

Zwaartekracht

iPhones worden steeds dunner en hebben vaak een gladde oppervlakte waardoor deze eenvoudig uit je handen kunnen glippen. Wanneer dit gebeurt en de iPhone in aanraking komt met een hard oppervlak zoals bestrating dan is het bijna onmogelijk dat er geen schade ontstaat. In de meeste gevallen zal er een barst of deuk in een van de schermhoeken of behuizing zichtbaar zijn na de val.

Natuurlijk kun je een iPhone hier enigszins tegen beschermen door gebruik te maken van een hoesje. Deze zullen in de meeste gevallen de krachten die ontstaan bij een val absorberen en dit resulteert in minder schade. Het is natuurlijk niet helemaal uit te sluiten dat er geen schade zal ontstaan bij het gebruik van een hoesje. Ben je opzoek naar speciale Telefoonhoesjes check dan bijvoorbeeld eens de website van Knaldeals.

Water

Sinds de iPhone 7 heeft Apple de iPhones waterbestending gemaakt. Hierdoor zijn ze zeker niet 100% waterdicht maar kunnen ze een korte tijd onder maximaal 1 meter water overleven. Hierdoor zijn een groot deel van iPhones die dagelijks in het toilet belanden veilig voor de directe schade die water kan aanrichten aan de elektronische componenten. Valt je iPhone in het water, haal deze er dan zo snel mogelijk uit ook als je een iPhone 7 of nieuwer bezit! Let op, de iPhone SE is niet waterbestendig.

Kinderen en huisdieren

Kinderen en iPhones is ook niet altijd de beste combinatie. Dagelijks vallen er iPhones uit kinderhanden of worden deze door kinderen van een tafel gestoten. En als dochter of zoonlief dit niet doet dan kan het zijn dat de hond per ongeluk met zijn staart de tafel schoon veegt en je iPhone enkele meters verderop laat belanden.

Een iPhone kan ook ten prooi vallen aan de nieuwsgierigheid van (jonge) kinderen. Het scherm testen op krasbestendigheid, ermee gooien of het in de mond nemen van het apparaat zijn vaak de oorzaak van hoge reparatiekosten.Reacties


  • John

    21 augustus 2017 om 14:30

    iPhone …….. lees: alle mobiele apparaten.

    Vrolijke groet,

    John

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!