23 augustus 2017

iFunVideo toont realistische iPhone 8 dummy

iPhone 8 concept

De lancering van de iPhone 8, ook wel iPhone Edition genoemd, komt steeds dichterbij. In september kunnen we de aankondiging van de nieuwste generatie iPhone verwachten samen met iOS 11. Nog steeds bevestigen de geruchten dat het zal gaan om drie iPhones: de iPhone 7s, 7s Plus en de iPhone 8 (Edition).

De iPhone 8 zal uiteindelijk de nieuwe standaard worden met een groter scherm zonder schermrand, draadloos opladen, 3D camera en gezichtsherkenning. In 2018 zal de iPhone zoals we die nu kennen verdwenen zijn en wordt het design van de 8 de nieuwe standaard. Onlangs is er weer een iPhone 8 dummy verschenen die al deze geruchten in een realistisch beeld laten zien.

iPhone 8 dummy

Realistische iPhone 8 dummy

In onderstaande video kun je een iPhone 8 dummy bewonderen, het gaat om een exemplaar die gebaseerd is op de laatste geruchten met betrekking tot het design. Om de dummy te maken is er gebruikgemaakt van technische tekeningen die ondermeer hoesjes-fabrikanten hebben kunnen inzien. Hierdoor zijn ze al in staat cases te maken voor het nieuwe model.

De dummy is gemaakt door Onleaks en Tigermobiles en is hieronder te bekijken. Het geeft overigens een goed beeld van wat we kunnen verwachten.


Reacties


  • marco

    24 augustus 2017 om 13:49

    nou dat zijn 4 minuten lang heel veel ronddraaiende beelden van een dummy zeg . poeh.

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!