10 juni 2014

iOS 8Nieuwe iOS 8 timelapse-functie in beeld

iOS 8 icon retina ios8iOS 8 is het nieuwe besturingssysteem voor de iPhone, iPad en iPod Touch die we dit najaar op ons iDevice kunnen installeren. iOS 8 bevat een hoop nieuwe functies en apps die je iDevice weer een stuk praktischer en gebruikersvriendelijker maken. Één van deze nieuwe functies is de timelapse-functie voor de camera applicatie.

Hiermeer kun je prachtige video’s maken die vaak het verloop van iets weergeven, denk hierbij het bouwen van een huis, een zonsondergang of een bepaalde straat waar dagelijks honderden mensen voorbij komen. Deze nieuwe functie biedt tal van mogelijkheden, ook voor de amateur fotograaf.

Hieronder kun je een video van iTwe4kz bekijken die het gebruik van de timelapse-fucntie laat zie in verschillende situaties. Meer info over iOS 8 kun je terugvinden in de appletips iOS 8 FAQ.


Reacties


 • huistijger

  10 juni 2014 om 20:28

  Geweldig mooi !!

 • Laurens

  10 juni 2014 om 20:36

  Haha ontzettend gave feature! Die zal ik regelmatig willen gebruiken. Vooral handig als je een Goos-e standaard hebt natuurlijk ;-)

  iOS 8 is, van wat ik er tot nog toe van weet, nu al by-far mijn favoriete iOS. Jammer dat we nog zo lang moeten wachten.

  Als jullie nog meer leuke dingen ontdekken, we horen het graag :-)

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!