16 juli 2013

Apparaten verwijderen uit ‘Zoek mijn iPhone’

Met behulp van de Apple app 'Zoek mijn iPhone' is het mogelijk je Apple apparaten op te sporen met behulp van iCloud. Erg handig mocht je favoriete apparaat verloren zijn of in het slechtste geval zijn gestolen.

Met behulp van je Apple ID welke wordt gekoppeld aan het apparaat kun je snel je Mac, iPhone, iPad of iPod Touch opsporen. Wanneer je een apparaat doorverkoopt zal je merken dat deze nog steeds aanwezig is in de 'Zoek mijn iPhone' applicatie, je kan de locatie niet bepalen, maar het apparaat blijft wel aanwezig in de lijst.

Het is je misschien al opgevallen dat deze moeilijk te verwijderen is uit de lijst, want wanneer je de applicatie opstart zal deze alsnog de locatie proberen te bepalen van het apparaat. Om deze te verwijderen dien je enkele momenten te wachten tot de zoekstatus is veranderd naar 'Offline' vanaf dat moment is het mogelijk met behulp van een swipe-beweging het apparaat te verwijderen uit de lijst.

Daarnaast kun je ook via iCloud.com het apparaat verwijderen, net zoals bij de iOS versie dien je enkele momenten te wachten tot de zoekstatus 'Offline' is en dan zal er een kruisje tevoorschijn komen om het apparaat te verwijderen uit de lijst.

Meer over Zoek Mijn iPhone kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!