27 november 2013

iFunNokia kraakt iPad af in reclame voor de nieuwe Lumia

ipad air retinaIn de aanval, dacht Nokia tijdens het bedenken van onderstaande reclamespot voor hun nieuwe Nokia Lumia 2520. Met deze commercial probeert Nokia de iPad consument te overhalen om voor een Lumia te gaan. Kansloos want de argumenten die ze noemen zijn een beetje achterhaald. Zo heeft de Lumia wel een fysiek toetsenbord en de iPad niet.

Iedereen weet dat er verschillende cases op de markt zijn die ook je iPad net zoals de lumia eenvoudig voorziet van een fysiek toetsenbord, klik hier voor een voorbeeld. Oordeel zelf en bekijk even onderstaande reclame van Nokia.

Niet alleen Nokia kraakt de iPad af, ook Microsoft maakt in twee nieuwe Surface 2 reclames de iPad 'belachelijk'. Deze video's kun je hieronder bekijken.


Reacties


 • jochen

  27 november 2013 om 20:15

  Is Nokia niet overgenomen door Microsoft? :-)

 • Peter

  27 november 2013 om 20:29

  Nou ik weet niet welke reclame ik dan zie, maar dat is in geen geval een Ipad, niet de 1,2,3 of 4 en zeker geen 5 …. dus welke dan wel ?
  Lijkt op een oud samsung ding met zn dikke vierkante rand. kijk nog maar eens goed.

 • Mark

  27 november 2013 om 20:35

  Jammer dan Windows nu Nokia zo te kakken zet!

 • Peter

  27 november 2013 om 22:29

  Het is geen Ipad !!!

 • Wesley Fabry

  28 november 2013 om 10:41

  Denk dat jullie even iets verder moeten nadenken. In de eerste reclame worden de verkoopspraatjes van Apple gebruikt om duidelijk te maken dat het over een iPad Air gaat. ‘Thinner than a pencil’, lichter, enzovoorts. Daarnaast heeft de beste man ook een Mac.

  De andere twee van Microsoft lijken me nog duidelijker aan de begin teksten.

 • Peter

  29 november 2013 om 21:53

  Nogmaals, ik heb het beeld stilgezet en een screenshot gemaakt , het is geen ipad !! Ze duiden er wel op maar het is het zeker niet, tenzij de ipad ineens 2x zo dik is en uit 3 lagen bestaat (glasplaat ligt er duidelijk op i p v 1 geheel met de behuizing)
  Maar ach waar maken we ons druk om, een Porsche met een Fiat panda vergelijken is ook niet echt een vergelijking ;-)

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!