26 augustus 2016

iFunSnelheidstest tussen Samsung Galaxy Note 7 en iPhone 6s

snelheidstest tussen samsung galaxy note 7 en iphone 6s

Een veel voorkomende opmerking van vooral niet-iPhone gebruikers is het feit dat de iPhone maar beschikt over 2 GB RAM-geheugen een trage processor, etc. Nu ja dat is volgens de cijfers, maar we weten allemaal dat Apple soft- en hardware zo goed op elkaar afstemt dat je als eindgebruiker hier nauwelijks last van hebt.

Oke de Samsung Galaxy Note 7 heeft 4GB RAM-geheugen en heeft een quad-core 64-bit processor, maar als je er niet goed mee weet om te gaan heb je er totaal niet aan. En deze opmerking is meer dan terecht. PhoneBuff heeft daarom een fantastische test uitgevoerd. Daarin neemt de iPhone 6s het op tegen de nieuwe Samsung Galaxy Note 7.

Snelheidstest tussen de iPhone 6s en Samsung Galaxy Note 7

In de test worden beide smartphones getest op snelheid. Veertien applicatie die je dagelijks op beide toestellen gebruikt worden achterelkaar geopend en afgesloten. Nadat alle apps zijn geweest komt er een winnaar uit de bus, welke smartphone dat is zie je hieronder terug.

De winnaar is overduidelijk de iPhone 6s die alles in 111 seconden klaarkrijgt, de Note deed er 169 seconden over. Zo zie je maar, de iPhone 6s valt echt niet buiten de boot en jaar na de release.

Lees ook: Wat de iPhone kan leren van de concurrentie


Reacties


  • Süleyman

    27 augustus 2016 om 23:50

    Quad hd tegen niet eens 1080p met alle respect .. samsung kan veel meer en android is een volwaardig besturing systeem. Ik heb vele Apple producten thuis zoals ipad air 2 iPhone 6s macbook pro ipod touch. Maar na s7 edge nee kwa mobiel android en je hebt niets anders nodig. Onafhankelijkheid.

  • Süleyman

    27 augustus 2016 om 23:53

    En app optimalisatie moet nog verbeterd worden voor exynos 8890. Straks met vulkan is alles nog soepeler.

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!