8 augustus 2016

iFunWat de iPhone kan leren van de concurrentie

Moto z concurrentie

De strijd om de beste smartphone is al enkele jaren aan de gang. Ieder jaar wanneer je denkt, beter kan het niet worden, is er altijd een fabrikant die met een nieuwe feature voor de smartphone komt.

Door alle nieuwe ontwikkelingen zou je haast denken dat de iPhone een oud toestel is. In onderstaand overzicht vind je nieuwe functies en opties terug van de concurrerende fabrikanten die onlangs een nieuwe smartphone op de markt hebben gebracht. De opties die we bespreken zijn nieuw en zeker interessant voor Apple om toe te passen voor een nieuwe generatie iPhone.

Moto Z

De Moto Z is een van de eerste toestellen met een uitgebreid gamma aan modulaire accessoires. Denk hierbij een eigen JBL speaker of extra batterij die je met magneten vast kunt zetten. De smartphone heeft als één van de eerste geen hoofdtelefoon aansluiting meer, maar is wel te gebruiken via een extra adapter met USB-C aansluiting. Klik hier voor meer informatie.

BlackBerry DTEK50

De naam is al een mond vol. Bovendien het heeft lang geduurd voor BlackBerry met een touch-smartphone op de markt kwam. Toch is het interessant om de belangrijkste nieuwe features op te noemen. Dit model heeft aan de zijkant een knop, zoals vele Android toestellen, die aan te passen is om eender welke app of functie op te roepen. Verder heeft BlackBerry besloten om een zeer goede beveiliging toe te passen door de processor en harde schijf zo te versleutelen dat het toch nauwelijks te merken is in de snelheid die de processor kan leveren. Onderstaande video legt dit uit. Klik hier voor meer informatie over de BlackBerry DTEK50.

Samsung Galaxy Note 7

De laatste nieuwe in de rij is de nieuwste van telefoon van Samsung, de Samsung Galaxy Note 7. Het heeft als grootste nieuwe feature een irisscan om de smartphone te ontgrendelen, en dit kan zelfs door een zonnebril dankzij een ingebouwde infraroodcamera. Verder is het toestel volledig waterdicht, een optie die we graag terug zien in de nieuwe iPhone. Klik hier voor meer informatie.

Tot slot heeft de batterij van de bovenstaande toestellen extra capaciteit gekregen. De Moto Z heeft dit gekregen door middel van een extra accessoire. Door deze aanpassing kun je de smartphone 2 tot zelfs 3 dagen in goede omstandigheden gebruiken. Een optie waar veel iPhone-gebruikers op wachten.

Lees ook: De laatste iPhone 7 geruchten op een rij


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: