7 april 2013

iFunToch een Apple HDTV dit jaar?

appletv2Komt hij nu wel of niet die Apple HDTV, officieel is nog niets bekend, maar vele hebben wel al een mening over het misschien wel toekomstige Apple product. Eerder deze week heeft analist Brian White van Topeka Capital Markets zijn verwachtingen gedeeld.

Brian verwacht namelijk een Apple iTV die zal bestaan uit een 50, 55 of 60 inch die een prijs tussen de $1500 en $2500 zullen bedragen. Volgens Brian zal de iTV een bijzondere afstandsbediening bevatten, namelijk een soort van ring. Hierdoor kunnen gebruikers eenvoudig het menu kan bedienen met één vinger. Hierdoor kunnen bewegingen worden gemaakt die de ring kan registreren en verwerken. Uiteraard zal Apple ook inspelen op het tweede scherm, geen iPad maar een 'mini iTV'.

Hierdoor kun je de 'TV' meenemen in huis naar een andere locatie. Of het nu om een volledig nieuw apparaat gaat of een iPad met mindere functies is niet bekend. Daarnaast zal het toekomstige Apple horloge volgens Brain gecombineerd kunnen worden met de iRing om een betere gebruiksvriendelijkheid te kunnen aanbieden.

itv

Ons lijkt het vooral een hoop giswerk en is officieel nog niet bekend om een eventuele Apple HDTV of Apple Horloge. Daarnaast lijkt het ons onwaarschijnlijk dat er een 'mini iTV ' wordt gelanceerd bij een HDTV, vermits de iPad dit perfect kan opvangen. Iets was vele TV-providers nu al aanbieden.


Reacties


  • Mars

    8 april 2013 om 8:39

    Ben ik nou echt de enige die iemand heeft gesproken die dat ding al gezien heeft?

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!