6 april 2013

Update voor de Apple Online Store

Apple Store app icoonGisteren is de Online Apple Store enkele minuten offline geweest. De reden hiervoor was nog niet bekend tot vandaag. Apple heeft namelijk hun Online Webstore iOS vriendelijk gemaakt. Onder het motto beter laat dan nooit kun je nu eenvoudiger de shop bedienen op je iPad (mini), iPhone en iPod Touch.

Zo heeft Apple een scrollbar toegevoed bij de categorieën, deze kun je raadplegen door op een categorie te tappen en vervolgens te swipen over de navigatebalk die bovenaan verschijnt. Bovendien is de online Apple Store op nog meer punten verbeterd waaronder snelheid, soepelheid, enzovoorts. Uiteraard heeft Apple ook gewoon een 'Apple Store' applicatie. Echter is deze alleen te downloaden in de landen waar zich ook een fysieke officiële Apple Store bevindt. 

Apple Store
Apple StoreApple Watch app
Categorie: Shopping, Lifestyle
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
iPad & iPhone  4+  69 MB DOWNLOAD GRATIS

Applestore


Reacties


 • marion smeur

  6 april 2013 om 13:38

  Er is iets vreemds: ik wil mijn lijst met contacten opdelen in groepen, zodat ik snel een mail naar een hele groep kan sturen. Het icoon op de ipad “contacten” geeft ook een vlaggetje met “groepen”. Maar zelfs de betaalde helpdesk weet niet hoe ik een groep op de ipad kan aanmeken!

 • Roel

  7 april 2013 om 22:36

  @ Marion Smeur: wel een heel erg off topic vraag ;)! Maar om antwoord te geven, dat kan helaas niet. Het kan alleen via een Mac of pc. Daarnaast is het ook niet mogelijk om snel iets naar een groep te sturen op een iOS device. Je zal iedereen apart moeten toevoegen.

  Mening: ja het is triest… Klopt, ze moeten er heel snel iets aan doen!

Een reactie toevoegen: