23 februari 2013

Instadesk: Meer dan alleen ‘Instagram’ op je Mac

InstadeskWanneer je zoals wij een grote liefhebber bent van Instagram dan is het volgende artikel zeker interessant. In de Mac App Store zijn verschillende applicaties beschikbaar die het mogelijk maken om de Instagram feed te bekijken, afbeeldingen van je vrienden te ‘liken’ en een leuke reactie te schrijven bij een afbeelding.

Echter is niet iedere applicatie even goed. Wanneer je de Instagram ervaring wilt brengen naar de Mac heb je een goede applicatie nodig, Instadesk is daar een zeer goed voorbeeld van. Instadesk is de beste Instagram-applicatie voor de Mac op dit moment en heeft naast het bekijken van je eigen feed en die van je vrienden ook nog een heleboel andere extra opties.

Instadesk-feed

Instadesk kan alles wat Instagram op je iPhone ook kan, zo kun je feeds bekijken, foto's 'liken', op foto's reageren en vrienden zoeken en volgen, etc. Het enige wat Instadesk niet kan is een foto toevoegen aan je Instagram, opzich is dit geen probleem, want daar dient de Instaram applicatie op je iPhone voor.

Echter zijn er een hele hoop extra opties die Instadesk wel kan, zo kun je eenvoudig mappen aanmaken waar je je favoriete foto's kan bewaren, foto's downloaden, een diavoorstelling starten, enzovoorts.

Instadesk-foto

Daarnaast kun je tags toevoegen zodat je snel alle foto's met deze tags kan bekijken of je favoriete feeds toevoegen aan je navigatiekolom zodat je snel toegang hebt tot je favoriete Instagrammers. Het grootste voordeel van Instadesk zit hem in de snelheid van de applicatie, in een mum van tijd kun je meerdere foto's bekijken en daarnaast is het zelfs mogelijk om meerdere accounts toe te voegen in één applicatie.

Met behulp van het berichtencentrum in Mountain Lion word je op de hoogte gehouden van nieuwe reacties, vind ik leuks, vriendverzoeken, enzovoorts. Al deze opties zijn nog maar enkele van de vele die Instadesk aan boord heeft.

PhotoDesk - for Instagram
PhotoDesk - for InstagramCategorie: Social Networking, Photography
Ontwikkelaar: Benedikt Terhechte
Mac OS X  12+  16 MB DOWNLOAD  € 7.99

Screencast:

Meer tips over Instagram kun je hier terugvinden.Reacties


  • Paul

    8 augustus 2013 om 23:12

    Wat een slecht programma, ik dacht dat hij hetzelfde kon als instagram, maar je kan helemaal geen filters gebruiken en de foto op leuken. Snap ook niet zo goed waarom ik 5 euro heb betaald, voor dit programma

  • Bob Walberg

    9 januari 2017 om 19:56

    En uitgerekend foto’s vanuit je Mac uploaden kan ook dit programma niet en dat is toch het belangrijkste. Zolang dit niet kan hoeft Instagram van mij niet. Afgezien van het feit dat Instagram al niet meer werkt op de Ipad1 en mijn wat verouderde Android telefoon heb je op de telefoon te weinig opslagruimte en alleen maar Wifi dus duurt het ook tergend lang voor een foto ge upload is. Ook is het werken op een telefoon veel minder confortabel als op je desktopmachine.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!