3 september 2014

Instagram: Reacties verwijderen en eventueel misbruik melden

instagram logo retinaTegenwoordig zijn er een aantal applicaties die onder de noemer 'standaard' vallen. Zo behoren naast de standaard meegeleverde applicaties van Apple ook een aantal applicaties van derde partijen in dit rijtje, denk hierbij aan Facebook, Twitter, Dropbox en Instagram.

Deze foto applicatie is door de jaren heen gegroeid tot een onmisbare applicatie voor veel iOS gebruikers. Met behulp van Instagram deel je eenvoudig foto’s en video’s (al dan niet met een filter) met je vrienden en kennissen. Deze kunnen op hun beurt reageren en je foto 'liken'. Wanneer je, om welke reden dan ook, niet tevreden bent met een reactie kun je deze verwijderen en zelfs melden. Hoe lees je in onderstaande procedure.

• Open de Instagram applicatie
• Navigeer naar de reactie die je wil verwijderen
• Tap onderaan bij de foto op 'Reactie'
• Het reactie-overzicht wordt geopend

reactie verwijderen instagram

Veeg vervolgens met één vinger van rechts naar links over de reactie die je wil verwijderen. Tap hierna op het vuilbakje en bevestig door op 'Verwijder' te tappen. Wanneer de reactie als spam wordt ervaren kun je deze melden aan Instagram, tap hiervoor op 'Verwijderen en misbruik rapporteren'.

Instagram
InstagramApple Watch app
Categorie: Photo & Video, Social Networking
Ontwikkelaar: Instagram, Inc.
iPad & iPhone  12+  120 MB DOWNLOAD GRATIS

Meer over instagram kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!