13 oktober 2016

iOS 10iOS 10: Verwante foto’s en video’s bekijken

foto iOS app

Vanaf iOS 10 lijkt de Foto’s applicatie in iOS weer iets meer op de versie voor de Mac. Dat is goed, want zo kun je optimaal de foto’s en video’s bewerken, ordenen, en meer. Vanaf iOS 10 is het mogelijk om meer details en verwante aandenkens te bekijken in de Foto’s app.

Met behulp van de detailfunctie kun je eenvoudig meer over de foto of video te weten komen, zo worden zaken als locatie, maar ook verwante foto’s, video’s en aandenken.

Details en verwante aandenken bekijken in iOS Foto’s

• Open de Foto’s applicatie
• Navigeer naar een foto of video
• Tik op de knop 'Details' of veeg met één vinger omhoog

Verwante aandenkens en details bekijken in Foto's voor iOS 10

Direct krijg je de locatie van de foto te zien, dit kan heel gedetailleerd zijn. De locatie kun uiteraard ook op de kaart bekijken door op deze te tikken. Boven de kaart vind je de optie 'Toon foto’s in de buurt' terug, wanneer je hierop tikt wordt de kaart geopend en de foto’s die je zelf hebt gemaakt op deze locatie worden getoond.

Onder de kaart vind je 'Verwant' terug, dit zijn aandenkens die corresponderend zijn aan de foto’s of video waarvan je de details aan het bekijken bent. Heb je bijvoorbeeld een foto’s met dieren geopend, dan zullen de aandenkens waarschijnlijk ook dieren bevatten. Onder de aandenkens vind je een laatste optie terug waarmee je in één keer de foto’s en video’s van die dag kunt bekijken.

Lees ook: Herontdek oude foto’s met Aandenkens


A post shared by appletips.nl (@appletips.nl) on
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!