15 maart 2013

iOS 6iOS 6: Meldingen voor Mail afzonderlijk instellen

Op een iPhone, iPad of iPod touch kan je gebruik maken van meer dan één e-mailaccount. In de voorgaande versie van iOS kreeg je bij elk e-mail een melding wanneer je mail had geactiveerd in het berichtencentrum. Wanneer je echter alleen meldingen wilde ontvangen van je persoonlijke mail en niet van bijvoorbeeld het e-mail account van je werk dan was dit niet mogelijk.

In iOS 6 kun je wel de meldingen afzonderlijk instellen per account. Dit is een erg handige toevoegingen voor gebruikers die meer dan één account actief hebben. Volg hiervoor de onderstaande procedure:

• Open Instellingen
• Tap op ‘Berichtgeving'
• Selecteer ‘Mail'

mailmelding

Hier vind je een overzicht van de verschillende accounts in Mail, wanneer je op één van deze accounts tapt kun je de meldingensvoorkeuren aanpassen.

Daarnaast is het ook mogelijk om de meldingen aan te passen voor alleen VIP-contacten, deze kun je bijvoorbeeld voorzien van een permanente melding in plaats van alleen een strook. Daarnaast krijgen de VIP-instellingen voorrang boven alle andere mail instellingen voor berichtgeving.

Meer tips over iOS 6 kun je hier terugvinden.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: