1 april 2017

CarPlayCarPlay: Volgende-lijst raadplegen tijdens afspelen muziek

muziek logo ios

Met behulp van CarPlay kun je eenvoudig je iPhone benaderen vanaf het entertainmentsysteem van je auto. Niet alleen kun je eenvoudig telefoongesprekken voeren, je berichten lezen of navigeren met behulp van Kaarten. Daarnaast is CarPlay ideaal om je muziekbibliotheek te benaderen vanuit de auto.

Met behulp van de Muziek app kun je al je nummers afspelen en heb je toegang tot Apple Music. Wanneer de muziek offline aanwezig is op je iPhone kun je deze afspelen zonder problemen. Als de muziek niet fysiek aanwezig is op je iPhone, dan wordt deze gestreamd via je mobiele netwerk. Vanaf iOS 10.3 kun je eenvoudig de nummers die gaan worden afgespeeld bekijken via de Volgende-lijst.

Muziek carplay

Volgende-lijst voor muziek raadplegen via CarPlay

• Open het nummer dat wordt afgespeeld via 'Huidige'
• Tik bovenin op 'Volgende'

De volgende-lijst in CarPlay

De optie 'Volgende' toont nu alle muzieknummers die gaan worden afgespeeld. Dit kunnen bijvoorbeeld alle nummers zijn van een bepaald album of net die van een afspeellijst. Uiteraard kun je op deze manier ook muzieknummers overslaan door een gewenst nummer aan te tikken.

Lees ook: Apps verwijderen of volgorde aanpassen voor CarPlay

CarPlay is beschikbaar vanaf de iPhone 5 en wordt actief wanneer je de iPhone aansluit met de USB-kabel op een CarPlay compatible auto-entertainmentsysteem. Klik hier voor alle tips over CarPlay.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: