20 maart 2014

iOS 7iOS 7.1: De wereldklok in digitale weergave bekijken

klok logo 7 retinaiOS beschikt over een hoop standaard applicatie die het leven makkelijker maken. Denk hierbij aan applicaties zoals de Agenda, Notitie, Contacten, Kaarten, enzovoorts.

Ook de Klok applicatie heeft enkele handige functies met betrekking tot de tijd. Zo kun je een wekker instellen, gebruik maken van de stopwatch en een handige timer. Daarnaast heb je ook de beschikking over een Wereldklok. Hierin kun je verschillende steden toevoegen, waardoor je het tijdsverschil tussen verschillende locaties kunt bekijken.

Handig als familieleden, vrienden of kennissen op vakantie zijn in ver land of als er iemand aan de andere kant van de oceaan woont. Sinds iOS 7 is het uur verschil te bekijken onder de stad, daarnaast wordt de tijd ook weergegeven op een klok.

digitale-wereldklok

Vanaf iOS 7.1 is het ook mogelijk de tijd digitaal weer te geven. Tap hiervoor één keer op een klok naast de naam van ren stad en de weergave wordt direct aangepast. Een kleine wijziging die min of meer goed verstopt zit in iOS 7.1.


A post shared by appletips.nl (@appletips.nl) on


Meer over iOS 7 kun je hier terugvinden.Reacties


 • Detlef

  20 maart 2014 om 15:51

  Jammer dat er dan geen seconden bij staan.

 • App69

  21 maart 2014 om 6:59

  Blijkbaar niet op een iPad.

 • Digilike

  21 maart 2014 om 18:31

  Idd niet op een iPad.

 • Wesley Fabry

  22 maart 2014 om 7:42

  Op de iPad staat de digitale weergave uiteraard al standaard op de kaart weergegeven. Deze kun je bij de steden, incl de temperatuur en weer op dat momement, terugvinden.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!