20 juni 2014

iOS 7iOS 7: iTunes Kaart inwisselen met behulp van je camera

itunes store logo 7 retinaSinds iOS 7.1 kunnen wij ook in Nederland en België een iTunes Kaart inwisselen in de iTunes Store door middel van de geïntegreerde camera van je iPhone, iPad of iPod Touch.

Hierdoor is het niet meer nodig de code handmatig in te wisselen en kun je snel je iTunes tegoed aanvullen met de iTunes Kaart. Deze kaarten kun je kopen in de winkel of supermarkt, maar kun je ook online aanschaffen via deze webpagina. Hoe je precies met behulp van de camera een iTunes Kaart kunt inwisselen lees je in onderstaande stappen terug.

• Open de App Store applicatie
• Tap op het tabblad 'uitgelicht'
• Navigeer naar de optie 'Wissel in' onderaan de pagina
• Log eventueel in met je Apple ID
• Tap vervolgens op ‘Gebruik Camera'

codeinwisselenios

Onmiddellijk wordt de camera geactiveerd en kun je de code inwisselen. Kras eerst de code open van de iTunes Kaart en richt de camera op de code zodat iOS deze goed kan ‘lezen’. Je iDevice registreert de code en wisselt deze automatisch in. Let wel op dat je een iTunes Kaart moet hebben met rond de code een kader, alleen deze kaarten kan iOS lezen en registreren. Andere kaarten, kassabonnen of codes via e-mail dien je handmatig in te voeren via het daarvoor bestemde veld.

Meer over iOS 7 kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!