26 juni 2016

ScreencastiOS: Foto’s en video’s op de kaart bekijken (archief)

foto iOS app

Alle foto’s en video’s worden verzameld in de Foto’s applicatie in iOS op je iPhone, iPad en iPod Touch. Wist je dat je de inhoud kunt weergeven op een kaart in de app?

Dat wil zeggen dat je bij de verschillende locaties op de wereldkaart de gemaakte foto’s van die plek kunt bekijken. Ben je bijvoorbeeld op doorreis geweest in Amerika dan kun je aan de hand van de foto’s en video’s je route bekijken op een kaart.

Vanaf iOS 10 kun je de foto's op de kaart eenvoudig openen via het album 'Plaatsen'. Open de Foto's app ▸ Albums ▸ Plaatsen

Hoe de kaart activeren in Foto’s

Helaas is het niet zo eenvoudig om de inhoud weer te geven op een wereldkaart, volg hiervoor onderstaande stappen.

• Open de foto-applicatie
• Selecteer de optie ‘Foto’s’ in navigatiebalk
• Tap op een jaartal, locatie of moment boven de foto’s

Foto's op kaart bekijken in iOS

Onmiddellijk wordt de wereldkaart geopend en aan de hand van de EXIF-informatie die aanwezig is in je foto’s wordt een mooie weergave getoond op de wereldkaart. Via de verschillende miniaturen kun je snel en eenvoudig alle foto’s en video’s van de locatie bekijken. Zoom in of uit op de kaart om een gedetailleerde weergave te krijgen.

Vanaf iOS 10 bevat de foto’s applicatie een eigen album 'Plaatsen' waarbij je onmiddellijk alle foto’s en video's op de kaart kunt bekijken.

Lees ook: Trucje zorgt ervoor dat je oneindig kunt zoomen in de iOS Foto’s-app


A post shared by appletips.nl (@appletips.nl) on
Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!