1 december 2016

iOS 10iOS 10: Foto’s bekijken op de kaart met behulp van Plaatsen

foto iOS app

Vanaf iOS 10 kun je (lees: eindelijk) direct alle foto's en video's die je gemaakt hebt op de kaart bekijken. Zo kun je in één oogopslag zien waar je overal te wereld bent geweest. Bovendien kun je via de kaart snel de foto's en video's van een bepaalde locatie opvragen.

In voorgaande versies was het alleen mogelijk om de foto's van een moment op de kaart te bekijken. Nu kun je dit doen via een nieuw album in de Foto's applicatie genaamd 'Plaatsen'.

Foto's op de kaart bekijken met Plaatsen in iOS

• Open de Foto's applicaite
• Navigeer naar het tabblad 'Albums'
• Open het album 'Plaatsen'

Plaatsen toont foto's op de kaart in iOS

Direct wordt de kaart geopend met allemaal miniaturen van jouw persoonlijke foto's en video's. Door in- en uit te zoomen kun je gedetailleerd de locaties en content bekijken. In- en uitzoomen kun je door door met twee vingers te knijpen of spreiden op het scherm.

De kaart zelf kun je aanpassen door op de i-knop te tikken. Onmiddellijk kun je de weergave aanpassen naar Kaart, Satelliet of Raster. Als je voor 'Satelliet' kiest kun je ook de 3D weergave activeren voor een bijzonder effect. Met behulp van de pijl kun je jouw huidige locatie raadplegen op de kaart.

Lees ook: De hoofdfoto van een persoon wijzigen in Foto’s voor iOSReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: