16 januari 2017

iOS: Alle meldingen van Twitter ontvangen door kwaliteitsfilter uit te schakelen

Twitter logo icon

Al enkele maanden heeft Twitter kwaliteitsfilters geïnstalleerd op je Twitter account. Wie gebruikmaakt van de officiele iOS applicatie heeft hier vast al de problemen van ondervonden.

De filters zorgen er namelijk voor dat je sommige meldingen niet meer krijgt. Twitter beloofd dat net de kwaliteit van de meldingen verbeterd wordt. Echter mis je hierdoor veelvuldig retweets, vind-ik-leuks en meer. De filter is vooral bedoeld om automatische accounts en personen 'van lage kwaliteit' te weren (meer info). Alleen maakt de filter soms verkeerde inschattingen.

Alle Twitter meldingen weergeven en kwaliteitsfilter uitschakelen

• Open de Twitter applicatie
• Tik bovenin op je avatar
• Kies in de kolom voor 'Instellingen en Privacy'
• Tik in de lijst op 'Meldingen'

Op een iPad of in de iOS Twitter applicatie met versie nummer 6.8 of eerder kun je deze instellingen aanpassen via Ik ▸ Tandwiel ▸ Instellingen en Privacy ▸ Meldingen.

kwaliteitsfilter uitschakelen in iOS Twitter en alle meldingen ontvangen

Schakel vervolgens de optie 'Kwaliteitsfilter' uit. Vervolgens kun je bij 'Pushmeldingen' alle meldingen voor Twitter aanpassen. Het is belangrijk dat je deze aan of uit zet, maar niet 'Op maat voor jou'. Ook door deze laatste optie kan het zijn dat je meldingen misloopt. Deze stappen moet je voor alle accounts en op alle apparaten herhalen. In de Mac versie worden de kwaliteitsfilters voor alsnog niet gebruikt.

Twitter
TwitterCategorie: News, Social Networking
Ontwikkelaar: Twitter, Inc.
TV, iPad & iPhone  17+  171 MB DOWNLOAD GRATIS

Lees ook: De donkere nachtmodus activeren in de iOS en Mac Twitter appReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: