26 september 2014

iOS 8iOS 8.0.2 update nu beschikbaar

iOS 8 icon retina ios8Op 24 september bracht Apple al een update uit voor iOS 8.0, maar deze werd vrijwel onmiddellijk teruggetrokken omdat er problemen optraden met Touch ID en netwerkverbinding na het installeren van de software-update. Dit heeft Apple nu opgelost en iOS 8.0.2 kan vanaf nu gedownload worden.

De software-update lost voornamelijk kleine vervelende bugs op die er tijdens het installeren van iOS 8 zijn opgetreden. Daarnaast kunnen applicaties gebruikmaken van HealthKit en de Gezondheids applicatie. iOS 8.0.2 is aan te raden voor iedere iOS 8 gebruiker want deze zorgt ervoor dat vele functies weer opnieuw functioneren. Hieronder zie je een overzicht van alle problemen die Apple heeft opgelost.

updateios8.0.2

• Problemen met het Touch ID en netwerk die zijn ontstaan door iOS 8.0.1 op een iPhone 6 (plus) zijn opgelost
• Er is een probleem verholpen zodat HealthKit-apps nu beschikbaar kunnen worden gemaakt in de App Store
• Er is een probleem verholpen dat ertoe kon leiden dat toetsenborden van derden gedeselecteerd konden worden wanneer een gebruiker zijn of haar toegangscode invoerde
• Er is een probleem verholpen dat ertoe kon leiden dat sommige apps geen toegang meer hadden tot foto's in de fotobibliotheek
• De betrouwbaarheid van de Bereikbaarheid-functie op iPhone 6 en iPhone 6 Plus is verbeterd
• Er is een probleem verholpen dat kon leiden tot onverwacht gebruik van mobiele data bij het ontvangen van sms/mms-berichten
• Betere ondersteuning voor 'Vraag om te kopen bij gezinsdeling voor aankopen vanuit apps
• Er is een probleem verholpen dat ertoe kon leiden dat beltonen niet werden teruggezet uit iCloud-reservekopieën
• Er is een probleem verholpen dat ertoe leidde dat er geen foto's en video's vanuit Safari konden worden gepload

Je kunt iOS 8.0.2 downloaden en installeren vanaf je iDevice via: Instellingen ▸ Algemeen ▸ Software-update of via iTunes (aanbevolen) door je iDevice aan te sluiten met behulp van een USB-kabel. Klik in iTunes op je iDevice en selecteer de knop ‘Zoek naar update’.

Wanneer je afhankelijk bent van een softwarematige unlock en/of jailbreak dan is het verstandig om te wachten tot dat deze beschikbaar komt voor iOS 8.0.2. Wanneer er geen update wordt gevonden is dit een teken dat het te druk is op de download servers van Apple en zul je nog even geduld moeten hebben.

Sinds de lancering van iOS 8 vind je hier dagelijks meerdere tips terug over iOS 8. Op een toegankelijke manier maken we je wegwijs in de nieuwe software en onthullen we bekende en minder bekende zaken, plus een hoop iOS geheimen. Je kunt ons op verschillende manieren volgen, het eenvoudigste is dagelijks onze website bezoeken.

Daarnaast zijn we te vinden op Twitter, Facebook en Google+, download onze iOS applicatie of accepteer onze Safari push notificaties om dagelijks op de hoogte te blijven van alle nieuwe iOS 8 tips en trucs!

Meer over iOS 8 kun je hier terugvinden.Reacties


 • marco

  26 september 2014 om 13:01

  Op mijn iphone 5 is 8.0.1 gedownload. Normaal gesproken moest deze dan geinstalleerd worden, maar in de tussentijd had Apple de 8.0.1 teruggetrokken en kan deze niet meer geinstalleerd worden. Als ik nu kijk bij software update staat deze er nog steeds en komt er geen 8.0.2 uiteraard. Wat te doen? Iemand?

 • Ton Sonnemans

  26 september 2014 om 15:28

  1e bug ontdekt, apps worden nier meer bijgewerkt als je werkt met account onder familie. Foutmelding is: Update niet beschikbaar voor deze Apple ID, omdat de update is gekocht door een andere gebruiker, of omdat er een restitutie is gegeven voor het artikel of dat dit artikel was geannuleerd.
  Klopt in geen van beide gevallen!

 • Cas

  26 september 2014 om 16:07

  Zojuist update iOS 8.0.2 geïnstalleerd. Problemen zijn onveranderd: WIFI-netwerken in huis worden niet meer herkend, aanrakingen van het scherm werken supertraag en schermen van apps worden vreselijk langzaam opgebouwd, áls dat al gebeurt. Ook vallen toepassingen zonder aanraken van het scherm uit zichzelf helemaal uit. Start weer in het beginscherm dus. Een schande voor een bedrijf dat zich innovatief en vooruitstrevend vindt. (IPhone 4s met 9,1Gb beschikbaar en 3G-netwerk)

 • Patrick

  26 september 2014 om 17:12

  Altijd updaten via i-tunes nooit problemen gehad.

 • djapink

  26 september 2014 om 17:13

  als ios 8.0.1 update al gedownload is en je niet 8.0.2 ziet gewoon ff je foon herstarten en nogmaals naar software update gaan, je kunt dan alleen 8.0.2 zien en installeren. suc6

 • marco

  26 september 2014 om 22:49

  @djapink Bedankt. Dat had ik al gedaan, maar vanmiddag kwam spontaan de 8.0.2 bij de software update. Geduld en het komt goed.

 • peter

  27 september 2014 om 3:15

  Mmmm, geen problemen hier, 2 iPhones en 1 iPad mini….gelukkig

 • Irma

  27 september 2014 om 14:59

  Ik heb net de uodate 8.0.2 op mijn ipone 5s gedaan. Had na de update van 8.0 problemen met wifi en 3g. Nu lijkt het weer goed te werken en ook mn telefoon is een stuk steller. Voor mensen met dit zelfde probleem is het dus een aanrader om de update even te doen,.

 • Irma

  27 september 2014 om 15:00

  Ik heb net de update 8.0.2 op mijn ipone 5s gedaan. Had na de update van 8.0 problemen met wifi en 3g. Nu lijkt het weer goed te werken en ook mn telefoon is een stuk sneller. Voor mensen met dit zelfde probleem is het dus een aanrader om de update even te doen,.

 • Marcel

  27 september 2014 om 20:32

  Ik ben weer terug gegaan naar ios 7.
  Ios8 werkte niet met mn carkit, en er waren nog een paar dingen meer. Overigens erg slordig van Apple dat ze bluetooth signalen veranderen en vervolgens het onstane probleem laten oplossen door de fabrikant vd carkit

 • Max

  28 september 2014 om 11:26

  Ik heb vanochtend via mijn iPhone de update laten installeren. Ik krijg nu de melding dat ik mijn iPhone nu aan moet sluiten aan iTunes, maar wanneer ik dit doe, krijg ik de melding dat ik mijn toestel moet herstellen. Wat houd dit in?

 • Aad de Boer

  28 september 2014 om 11:34

  Hallo sinds ik iOS 8 op mijn iPad mini heb gezet loopt hij bij safari vast.
  Ook na de updates is dit niet veranderd.
  Nu kun je de alom geprezen Apple vergelijken met een B merk waardeloos.

 • Gerard

  28 september 2014 om 12:20

  De recente geschiedenis in IOS 8.02 wordt niet getoond in Safari! En steeds weer opnieuw inloggen op sommige apps met gebruiksnaam en wachtwoord!

 • Tom

  28 september 2014 om 13:30

  iPhone 4S hier: Na update geen AirPlay button meer bij het afspelen van films en foto’s. Ook de andere buttons om foto’s te delen ontbreken opeens ??????

 • Diana

  28 september 2014 om 19:03

  Helaas, het gaat nog niet goed op mijn iPad, wel iets beter en ook niet op mijn IPhone 5, maar die gaat beter dan de IPad.
  Pfft, dit is wel erg als je van dit soort apparaten afhankelijk bent voor je werk!

 • Nathalie

  28 september 2014 om 22:10

  Hallo, ik heb een iPhone 5 en heb sinds de update 8.0.2 problemen met bellen en gebeld worden. Gedurende de dag kan ik misschien 2 uitgaande telefoontjes maken zelf en de rest van de dag krijg ik steeds de melding gesprek mislukt. Vrienden en familie die mij willen bellen krijgen steeds mijn voicemail. Ook valt af en toe mijn netwerk weg dan is de telefoon alleen maar aan het zoeken en krijg ik de melding: geen service ga naar instellingen om verbinding te maken met een netwerk.

 • Rik

  29 september 2014 om 17:47

  Ik heb nog steeds problemen met de updat 8.02 moet regelmatig iPad uit zetten en overnieuw aanzetten anders kan ik niks openen geld bijna voor alles Dumperd Fakebook nu.nl en zelf spelletjes.

 • Maarten

  29 september 2014 om 21:54

  Sinds ik 8.0.2 heb geïnstalleerd heb ik problemen met safari. Safari wordt elke keer afgesloten als ik naar een site wil gaan. Alleen via Google favorieten kan ik indirect naar websites toe. Beetje erg jammer!!!!! Heeft iemand een oplossing?

 • jeanette

  30 september 2014 om 12:54

  Hallo

  Al mijn foto’s zijn gewoon verdwenen na de update van 8.0.2. Hoe krijg ik die terug?
  Zal toch wat zijn. Echt nooit een iphone weer.

 • Cor

  30 september 2014 om 15:23

  Heb sinds de update 8.0 en daarna 8.0.2 problemen op de Ipad met de verbinding met KPN NL 3G…….elke dag verschijnt “geen verbinding” in beeld terwijl wél “automatisch verbinding maken” aanstaat. Alleen door de Ipad helemaal uit te zetten en dan weer helemaal te starten gaat de Ipad verbindingen zoeken. Irritant en Apple onwaardig. Iemand een oplossing?

 • Wesley Fabry

  30 september 2014 om 15:57

  @Max dit wil zeggen dat je de software en de hele iPhone opnieuw moet installeren, geen paniek, je kunt altijd (hopelijk) een back-up terugzetten

  @gerard Steeds opnieuw inloggen kan door een fout in de App omdat deze nog niet compatibel is met iOS 8.

  @Tom Herstel je netwerk instellingen eens, zie hier beneden hoe je dit het beste doet

  @Nathalie Heb je al eens je SIM-kaart verwijderd, hierna opnieuw toegevoegd en dan je iPhone geforceerd herstart door aan/uit-knop en thuisknop tegelijk in te drukken tot Apple logo verschijnt. Mocht dit niet helpen kun je beter een nieuwe SIM-kaart aanvragen.

  @maarten/@Aad/@Rik Erg vreemd, zijn alle tabbladen gesloten bij een nieuwe herstart van Safari? Misschien ook even je netwerkherstellen (zie hier beneden hoe)

  @jeanette weet je zeker dat ze weg zijn? Heb je al eens gekeken in ‘Onlangs toegevoegd’ in de foto applicatie.

  @Cor je kunt het beste dan even je netwerkinstellingen herstellen. Dit doe je via Instellingen ▸ Algemeen ▸ Stel opnieuw in ▸ Herstel netwerkinstellingen

 • Annique

  30 september 2014 om 21:20

  Heb net de update gestart van IOS 8.0.2 maar nu start mijn telefoon niet meer op! Het Apple logo komt in beeld, dan springt het beeld op een blauw en dan komt het Apple logo weer tevoorschijn. Dit blijft zich herhalen! Wat moet ik doen!?

 • Leonard

  30 september 2014 om 21:36

  na de 8.0.2 update alleen nog maar WiFi op iPhone 5s, kan geen verbinding meer maken met provider. Al meerdere resets gedaan en software opnieuw geïnstalleerd niks helpt. Krijg alleen nog maar geen service in beeld.
  Iemand een idee om dit te fixen?

 • Leonard

  30 september 2014 om 21:38

  Netwerkinstellingen al meerdere malen gereset, simkaart verwijderd …

 • Sinus

  1 oktober 2014 om 9:39

  Wij hebben hetzelfde probleem als Annique, maar dan op een IPad Air…
  HELP…!

 • Amiek

  1 oktober 2014 om 10:55

  Na de update ios 8 en ios 8.02 is wifi beduidend trager. Ik heb alle tips opgevolgd, zoals herstel netwerkinstellingen, een paar keer helemaal uitgezet en weer aan.
  Als ik op de Facebook app klik, gaat hij heel even aan en meteen weer terug naar het beginscherm. Bij een tweede keer klikken lukt het wel.
  Als ik een filmpje bekijk bij bijv. uitzending gemist, is doorscrollen bijna niet mogelijk, hij blijft maar zoeken naar verbinding.
  Een internetsite opstarten duurt soms echt heel lang.
  Ik hoop dat dit niet al te lang duurt, want dit kost Apple klanten.
  Graag een update die wel goed werkt!!!
  Ik heb een Iphone 5 en een Ipad Air.

 • Amiek

  1 oktober 2014 om 10:59

  Oh ja, ….. en de batterij zie je gewoon achteruithollen. Ik heb al een heleboel uitgezet wat ecentueel stroom zou kunnen vreten, maar ik merk echt heel veel verschil met vorige week toen ios 8 er nog niet was

 • Amiek

  1 oktober 2014 om 10:59

  Oh ja, ….. en de batterij zie je gewoon achteruithollen. Ik heb al een heleboel uitgezet wat ecentueel stroom zou kunnen vreten, maar ik merk echt heel veel verschil met vorige week toen ios 8 er nog niet was

 • jeanette

  1 oktober 2014 om 12:18

  Ja Wesley ze zijn echt weg. Ze staan ook niet onder onlangs toegevoegd en dan foto aplicatie. Had 271 foto’s en zijn allemaal weg. Help waar krijg ik ze terug.

 • Wesley Fabry

  1 oktober 2014 om 13:36

  @jeanette dan is het te hopen dat je een reservekopie altijd hebt gemaakt van je toestel. Dan kun je een oudere kopie terugzetten door toch zo veel mogelijk je foto’s te herstellen: http://www.appletips.nl/oudere-icloud-reservekopieen-installeren-op-je-idevice/

 • van Dam

  1 oktober 2014 om 13:46

  Hier ook verschrikkelijk traag geworden. Bij het invoeren van gegevens op een website moet ik wachten tot hij klaar is met wat ik heb getypt. Het scherm gaat op facebook aan en uit.
  Reageert heel erg traag op iets aanklikken op een willekeurige site, raegeert nauwelijks. Netwerkinstellingen opnieuw uitgevoerd. Opnieuw opgestart, helpt allemaal niks. Hopelijk is er snel een oplossing, dit is geen reclame!
  (I.O.S. 8.0.2. Op Ipad)

 • Allet

  1 oktober 2014 om 21:25

  Nu IOS 8.02 en de WIFI verbinding moet ik ineens voortaan handmatig maken, voorheen ging dit automaisch bij bekende verbindingen. Verder werkt Safari traag en openen webpagina’s vaak niet. Vind dit een onnodige en problematische update van IOS. Ik lees nergens dat Apple een oplossing zoekt voor de problemen die bij veel gebruikers nog steeds bestaan bij IOS 8.02.

 • Jan van T

  1 oktober 2014 om 22:57

  iOS 8.02 op onze IPhones en IPad gezet, vanui iOS 7. Bakken met ellende: slechte of geen wifi ontvangst, wachtwoorden van routers steeds opnieuw intikken, apps vallen spontaan uit…Diep triest dat zo’n Apple organisatie met zo’n vreselijk slechte update komen. Ik hoop dat heel snel een update komt die wel werkt!

 • Philip c

  2 oktober 2014 om 7:48

  ik heb ook 8.02 op ipad gezet, maar probleem blijft steeds dat ik bij provider
  GEEN SERVICE heb. ik moet steeds het ding op en af zetten en dan werkt de ipad terug een poosje. waardeloos spul geworden. denk er sterk over na
  na windows over te stappen.

 • Julio

  2 oktober 2014 om 20:01

  Na installatie nieuwste IOS versie niets dan problemen op mijn IPad:
  – klik ik op een link in bijvoorbeeld een mail, dan ga ik wel naar de betreffende website maar als ik die site verlaat heb ik een lege pagina (van mijn mail) en moet ik telkens opnieuw de mailpagina terug laden.
  – mijn batterij gaat beduidend sneller leeg.
  – moet bij mailbox (Telenet webmail) en sommige andere sites steeds opnieuw username en wachtwoord ingeven en het wordt blijkbaar niet bewaard.
  – verschillende apps sluiten zelf af als je ermee bezig bent….

  Gewoon een schande van Apple!

 • Leetje

  2 oktober 2014 om 21:05

  Ik heb hetzelfde probleem, Langzaam, schokkende beelden, facebook krijg ik niet meer, Ipad winkel geweest, zij kunnen er ook niets aan!!, wachten tot een nieuwe update, wat moet je ermee!
  Paar keer gereset, helpt ook niet

 • Peter

  2 oktober 2014 om 21:19

  Ben het zat en heb maar een laptop besteld

 • Peter

  2 oktober 2014 om 21:21

  Met windows er op, nooit meer apple

 • Stefan

  2 oktober 2014 om 23:30

  Ik begrijp de frustratie. Is een schande van Apple. Doch ik zeg niet “nooit meer Apple”. Ik heb enkel een Ipad als Apple produkt. Zeer tevreden over. Voor je gaat updaten, steeds opzoeken of de update wel een verbetering oplevert. Vandaar dat mijn Ipad nog op iOS 7…. staat.

  Ik bezit nog een laptop met windows. Gebruik ik nog zelden. Op windows loopt er veel meer verkeerd dan op iOS.

  Aan Apple : zorg ervoor dat je een update kan ongedaan maken, zodat je wel verder kan. Of nog beter : zorg ervoor dat een update pas wordt vrijgegeven als ie betrouwbaar is.

 • Conny

  3 oktober 2014 om 19:49

  Ik vind het een ……update.
  Niks werkt meer fatsoenlijk.
  Kan hier iets aan gedaan worden?

 • Chris

  4 oktober 2014 om 0:36

  Ik heb I.O.S 8.0.2 geïnstalleerd op mijn Iphone 5s en ben razend op Apple!!! Het is niet anders dan amateuristisch prutswerk wat zij hebben geleverd. Wat een flop en wat beschamende vertoning voor wat eens de voorloper in de mobiele technologie WAS.
  Wat is het probleem:
  1) Mij Itunes herkent mijn Iphone niet meer sinds ik 8.0.2 heb geinstalleerd.
  2) Mijn WhatsApp reageert niet meer: ik zie wel berichten binnenkomen, maar als ik er een wil openen, crasht WhatsApp. Dat heb ik met IOS 7 nog nooit meegemaakt. Herstellen kan niet, want mijn Itunes herkent mijn Iphone niet meer.

  Daarnaast neemt mijn irritatie over het merk Apple steeds meer toe omdat:
  3) er allerlei apps van Apple zijn bijgekomen, waar ik helemaal niet om heb gevraagd, maar die ik niet kan verwijderen. Daardoor raakt mijn Iphone verstopt met ongebruikte Apps. Wie maakt er een “Kill Apple App” ?
  4) Apple verschaft zich op steeds meer manieren toegang tot mijn data. Ik voel me steeds meer in mijn blootje staan. De hele ‘privacy’ waar Apple zich zogenaamd hard voor maakt is één grote farce. Bij werkelijk alles wat ik doe, zelfs als ik een klacht via hun website wil indienen, zie ik staan dat ik – als ik een klacht stuur – Apple het recht geef mijn bewegingen te volgen. Ik wil alleen een klacht indienen over IOS 8.0.2!!! Ik wil niet dat Apple mij constant bespioneert!!!

  Ik heb, na een versie 3, 3S, 4 en nu 5s mijn buik helemaal vol van deze ‘club’ en heb geen trek meer in nog meer appels. Versie 6 laat ik aan mij voorbij gaan! Apple is er niet meer voor mij, maar ik ben er om Apple te dienen; dat gevoel begin ik te krijgen. Die mooie appel van weleer begint nu te rotten. Het is tijd voor een ander merk; eentje dat meer gericht is op de service aan de klant.

  Wie herkent dat?

  Laten we met z’n allen zeggen: Apple is zoooooooooooooo 2013!

 • Michael

  4 oktober 2014 om 9:37

  Ik heb ook onlangs iOS 8.0.2 geïnstalleerd op m’n iphone en er zijn toch nog wel dingen waar aan gewerkt mag worden! Ik twijfel zelfs om terug te gaan naar iOS 7! Software kan beter met naam als Apple!

  Enkele dingen die ik kwijt wil kwa gebruik:

  Zo heb je nu bij je thuisknop (2x tikken) recente contacten gekoppeld. Het spijtige hiervan is dat je deze zoals de app’s die openstaan niet kan wegvegen/verwijderen. Je kan dit wel uitschakelen bij instellingen, Mail. Maar wat voor nut heeft het dan??

  Ook bij sms.. Vroeger kon je sms’n verwijderen bij een contact als je deze recent een sms had gestuurd en werd de contact terug geplaatst naar de laatste uitwisseling van sms’n. Nu blijft deze bovenaan staan! Ook bij het verwijderen van enkele sms’n. Zeer vervelend!

  Is dit een vaste verandering? Of zou er aan gewerkt worden?

 • eva

  4 oktober 2014 om 13:06

  op mijn I phone 5s doet de update ios 8.02 het niet er staan een itunes teken met een kabel ik heb op itunes gezocht hoe ik dit op kan lossen misschien iemand tips?

 • Momique

  5 oktober 2014 om 16:10

  Ik er aar problemen met mijn iPad loopt vast en is erg traag geworden. Als ik wat in typ duurt het lang voor dat het er staat. Erg traag als je naar een site wil of reageert helemaal niet. Moet iedere keer op nieuw inloggen op bepaalde sites het is er niet beter op geworden.. Balen..

 • Anneke

  6 oktober 2014 om 13:00

  Mijn iPad laadt bijna niet meer op sinds de update en ontzettend snel leeg. Ligt nu ongeveer 15 uur aan de lader en is pas 93% vol. Iemand tips?

 • Rene

  6 oktober 2014 om 20:14

  Sinds een installatie op mijn iPad heb ik constant een probleem bij het invoeren van de tekst in het zoekscherm.
  Bij het invoeren van het 1e teken schiet mijn toetsenbord iedere keer weg.
  Tevens pakt hij ook de tekstpopups op bijv. De banken sites niet meer op waardoor je niet verder kunt.
  Hij is trager en werkt gewoon minder prettig dan de oude versie….
  Zit te wachten op een update want er zijn er meer die dit probleem schijnen te hebben.

 • Christien

  7 oktober 2014 om 10:54

  Sinds ik op de iOS 8.0.2 op de 4s heb
  kan ik mijn wifi niet meer aan zetten het is
  De telefoon van mijn dochter hoop dat hij het weer
  Doet na de volgende update dank je wel appel

 • Heleen

  7 oktober 2014 om 22:46

  sinds de update 8.0.2 op mijn iPhone 4s een hele serie van problemen;
  – kan de telefoon niet meer uitezetten, herstart steeds weer
  – datagebruik ver4voudigd (terwijl ik op de wifi zit)
  – systeemgeluiden doen moeilijk, hoor ze alleen nog via koptelefoon, beltoon hoor ik wel
  – batterij gaat nog maar 3 uur mee…
  resetten, terugzetten naar 8.0; het helpt allemaal niet.
  vandaag een androidtoestel gekocht….
  Apple moet zich doodschamen en het mogelijk maken om iOS 7 terug te zetten…

 • Chris

  8 oktober 2014 om 12:35

  Sinds de updates alleen maar problemen, bevriezen van het bij o.a. Facebook, geen geluid. verscheidene keren opnieuw opstarten om de zaak los te krijgen, het is een crime die nieuwe IOS 8.0.2 van Apple. Terugzetten kan ook niet meer zeer gebruikers onvriendelijk. van Apple.

 • Chris

  8 oktober 2014 om 12:36

  Sinds de updates alleen maar problemen, bevriezen van het scherm bij o.a. Facebook, geen geluid. verscheidene keren opnieuw opstarten om de zaak los te krijgen, het is een crime die nieuwe IOS 8.0.2 van Apple. Terugzetten kan ook niet meer zeer gebruikers onvriendelijk van Apple.

 • ger

  8 oktober 2014 om 18:39

  helpppppppppppppppp, hoe maak ik die verrot slechte update onklaar.
  alleen maar problemen, traag en vol ellende.
  dit is voor mij de laatste keer updaten voor ik er meer over weet.
  APPLE….RELEASE ZOIETS IN HET VERVOLG PAS ALS ALLE ELLENDE VERHOLPEN IS AUB………………..BOZER DAN BOOS.

 • Thijs

  8 oktober 2014 om 19:52

  Ik heb zojuist mijn iPhone geupdate met 8.0.2. Er staat vervolgens dat ik hem moet verbinden met iTunes. Wanneer ik dit doe, heb ik maar 1 optie: de iPhone herstellen naar fabrieksinstellingen waardoor ik alle gegevens en data verlies. HELP

  Hoe krijg ik dit ongedaan?

 • Harry

  9 oktober 2014 om 10:25

  Apple zuigt!
  Na de update op mijn ipad2, continu wegvallende wi-fi en geen mobiele verbinding meer. Alleen nog een melding “Geen service” i.p.v. 3G!
  Hij is traag geworden, video’s spelen ruk af.
  Terug gaan naar de oude versie gaat niet omdat Apple dat dicht gezet heeft en zo te lezen ben ik niet de enige met deze shit problemen.
  En toch duwt Apple zijn zin door! Schaam je om gebruikers te dwingen met een niet goed werkende versie te moeten werken.
  Nooit meer een Apple. Ben er nu echt helemaal klaar mee. Volgende wordt ANDROID!
  Gadverdamme, wat baal ik van deze arrogantie van Apple.

 • Winney

  10 oktober 2014 om 17:55

  Na update 8.0.2 kan ik mijn mail niet meer openen.Na het aanklikken word ik er onmiddellijk weer uitgegooid. Bijzonder irritant. Ook is de toetsaanslag trager. Heb mijn iPad verscheidene keren opnieuw opgestart maar dat helpt ook niet. Als ik al het bovenstaande lees zou ik zeggen: Apple, dóe er wat aan!!

 • Kim

  11 oktober 2014 om 21:01

  Na de update te hebben gedaan, heb ik nu als ik foto’s open verschillende mappen.
  *Onlangs toegevoegd
  *Video’s
  *Onlangs verwijderd

  Nu staan dus niet meer al mijn foto’s in een map zoals voorheen wel.
  Wanneer ik de overige foto’s wil zien. Moet ik helemaal onderaan op foto’s klikken. Dan zie ik waar en wanneer de foto gemaakt is.

  Maar ik wil gewoon al mijn foto’s bij elkaar is dit mogelijk?

 • Wesley Fabry

  11 oktober 2014 om 21:03

  @kim alle foto’s en video’s zie je in ‘onlangs toegevoegd’

 • Kin

  11 oktober 2014 om 22:31

  @Wesley Fabry bij mij staan hier niet alle foto’s alleen de foto’s die nog geen 3 maanden oud zijn. De rest staat dus hier niet bij. Ik kan ze alleen dus terug zien als ik daaronder klik op foto’s en dan zie ik welke datum ze gemaakt zijn en welke straat/plaats.

 • Jo

  12 oktober 2014 om 0:05

  Waardeloos. Ook hier na de update 8.0.2 loopt alles vast oa Facebook app die tijdens gebruik vast loopt. De hele boel bevriest dan. Na enkele seconden soms minuten doet hij het weer maar moet ik eerst alles weghalen met dubbel klik homebutton ( dus alle openstaande pagina’s zeg maar ) voordat ik bijv weer op Facebook kan. Geen geluid bij het ontvangen van berichten zowel berichten zelf als whatsapp. Loopt vast in safari en batterij loopt echt belachelijk snel leeg. Ik hoop op een hele snelle oplossing want om nou elke keer een soft of hard reset te doen op je telefoon lijkt mij niet bevordelijk voor de iPhone zelf. Moet zeggen begin na 6 jaar Apple een beetje Apple klaar te zijn. Wie weet dan toch maar Android ( lees Samsung ) dus aub Apple schiet op en doe het dit keer gewoon goed. Belachelijk toch voor apparaten als dit!

 • Ruud

  13 oktober 2014 om 10:29

  Na de update naar 8.0.2 kan ik nog wel bellen, maar aan de andere kant hoort niemand mij?! Als ik gebeld word, is een telfoongesprek wel mogelijk.
  Iemand een idee hoe ik hier vanaf kom?
  Verder is mijn toestel ontzettend traag na de update. Om hopeloos van te worden.

 • Car

  13 oktober 2014 om 16:18

  Ik had geen problemen op mijn IPAD 2 na de IOS 8 of 8.0.1 update maar sinds de 8.0.2 update, crasht safari voortdurend, worden foto’s niet geladen, kan ik niet reageren in vensters en loopt de tekst ernstig achter bij mijn snelheid van typen. Kortom drama! heeft iemand een oplossing? kan ik downgraden naar 8.0.1 of 8.0 …deze iPad is nu 2,5 jaar oud oud, aanschafprijs rond de 800 euro, is dit een afschrijving van 300 per jaar??

 • Louis de Vries

  14 oktober 2014 om 16:55

  jarenlang Samsung gehad. Ook hier had ik vaak problemen mee. Met de Apple tot op heden nooit problemen gehad :-) Ik kan me voorstellen dat je baalt als je device niet goed meer werkt na een update, maar in mijn beleving is het bij een Android systeem veel erger.

 • H Deugd

  14 oktober 2014 om 22:47

  Na de update van IOS 8.01 en 8.02 is de IPad air een pruts toestel. Zelf tv kijken via de I pad gaat niet meer, schokkende en haperende beelden, traag en zoals velen terecht stellen…140 miljard in kas en dan dit high tack noemen? Als dit zo doorgaat krijgen ze veel rechtszaken of is het snel afgelopen. Mijn vrouw haar IPhone 4 gaat zonder enige redenen uit en doet het NIET MEER! en daar leg je dus de hoofdprijs voor neer. Wat een afgang !

 • Henry

  15 oktober 2014 om 17:08

  berichten vallen af en toe weg, heeft iemand dat ook?

 • Peter

  15 oktober 2014 om 18:50

  Alleen maar ellende met de IPad sinds de update heel traag en soms helemaal niets. Drama ook al van alles geprobeerd! Je ziet allemaal reacties hier maar je hoort niets van Apple zelf! Slechte zaak en Apple komt hierdoor negatief in het daglicht te staan.

 • Jordy

  16 oktober 2014 om 16:46

  Hier zelfde probleem,
  Facebook start niet meer op
  Mail wordt niet meer geladen
  Ga ik na contacten en wil weer terug gaan gaat gewoon niet
  Videos afspelen heel traag
  Wifi is zeer traag geworden
  En bellen aan de ene kant hoort diegene mij wel maar die persoon niet
  Fotos worden niet goed geladen
  Batterij zeer snel leeg
  Waardeloos man echt!

 • Soraya

  18 oktober 2014 om 17:22

  Twee backups gemaakt, daarna toestel leeg, 8.02 erop, en restoren. Jammer dan! Backup in Itunes levert vrijwel niet op, backup van Icloud accepteert het wachtwoord niet, pas als ik klik op ” sla over” begint die te restoren
  Helft van de foto’s weg. Een aantal apps weg. Skype camera verdwenen, (blijkt alleen terug te zetten door een profielfoto te maken).
  12 uur werk die upgrade!
  En Safari levert nu twee keer zoveel kliks op, doordat de bal uit beeld verdwijnt. Niet blij!

 • Clcs

  20 oktober 2014 om 18:19

  K had hem ge-update en mijn vriendinnen Zeiden allemaal dat dat miet verstandig was dat ik het had geüpdate omdat andere ni sneller op mijn telefoon kunnen en dan foto’s van mij kunnen maken… Dis bijv dat k dan op Facebook zit dan sluit hij af dan gaat hij naar camera en dan maakt hij een foto … Mijn vriendinnen zeiden dat dat zou kunnen gebeuren omdat k hem heb ge-update… Zou dat kunnen ?

 • Mariette

  21 oktober 2014 om 19:56

  Zoveel klachten over het trager worden van alle Apple devices na de update. Ook ik kan me hier bij aansluiten. Mijn beide i pads zijn een stuk trager geworden na de update. Lang wachten tot pagina’s geladen zijn, tekst loopt achter bij het typen, pagina’s lopen vast enz. Zie bovenstaande berichten. Het vervelende is dat ik mijn i-pad mini nog niet zo lang geleden gekocht heb. Als ik dit geweten had, had ik hem nooit gekocht. Hoop dat Apple snel met een oplossing komt want zoveel klachten kun je toch niet negeren. Op dit moment zou ik apple niet aanbevelen terwijl ik er voor de update heel gelukkig mee was.

 • Joachim

  21 oktober 2014 om 22:08

  Sinds ik mijn vrijwel nieuwe i-pad retina heb ge-update, werkt ie even slecht als de 2 jaar oude i-pad van mijn vriendin.
  Ik dacht dat haar gebrekkig functionerende i-pad zo werkte door de leeftijd vh apparaat, maar nee hoor , het lag aan de ‘update’, want nu functioneert mijn eigen gloednieuwe ipad net zo slecht….,zucht.

  Ik veronderstelde dat er bij Apple alleen maar briljante mensen aan de slag waren, maar ik ben weer een illusie armer…

 • margot

  22 oktober 2014 om 1:50

  na de update ook het itunes en kabeltje in beeld proberen te herstellen via itunes en kan niet hersteld worden kan m nu dus netzo goed weggooien heb er niks meer aan schijt apple

 • Ron

  22 oktober 2014 om 16:14

  iPad mini retina doet helemaal niets meer, gedurende de update is het Apple logo verschenen en dat blijft in beeld, resetten helpt niet, aangesloten op iTunes, ook geen resultaat. Wie weet een oplossing??

 • Jur

  22 oktober 2014 om 23:42

  Wat een ongelofelijke achteruitgang… Marktplaats, euroshop1, facebook, NOS teletext etc gaan allemaal niet open. Safari geeft aan dat er geen verbinding is. Dit is echt de slechtste update voor mijn ipad mini die ik gehad heb. Het was al traag en nu nog trager. Jammer dat we wederom deze update niet ongedaan kunnen maken want dan had ik de laatste drie zeker niet meer geüpload!!

  Zwaar teleurgesteld in apple… Als het zo doorgaat gooi ik al mijn producten van apple eruit

 • Wesley Fabry

  22 oktober 2014 om 23:59

  @jur hier geen problemen met die apps, je kunt dan beter even je idevice herstellen

 • Hendrik

  26 oktober 2014 om 11:21

  goster nieuwe software geladen voor mijn ipad 2, vanmorgen even gewerkt daarna zat hij muurvast en alleen het logo was te zien nu al 2 uur bezig hem weer aan de praat te krijgen……

 • Rogier

  28 oktober 2014 om 1:47

  Heb zojuist geprobeerd via mijn laptop m’n iphone 5 te updaten naar ios 8.2 (had er nog 7 opstaan) deze update is echter om de een of andere reden mislukt en daardoor moest ik m’n iphone herstellen. Echter geeft die bij het herstellen aan dat de simkaart niet ondersteund is (zowel bij mijn t-mobile sim als mijn Oostenrijkse..) op dit moment kan ik de iphone dus niet gebruiken. De iphone heb ik al ruim een jaar in gebruik en heb hem simlock vrij gekocht bij een Apple winkel… (Ruim een jaar terug) Wat moet ik doen??

 • Sandra

  29 oktober 2014 om 9:39

  Tja, ik heb ook de lastste update op mijn iphone5 geinstalleerd en die doet het prima. Maar mijn ipad, waar ik NIETS mee gedaan heb, geeft ook de melding ‘geen service’ en stopt er na een paar minuten mee en laat dan het applelogo zien, daarna de melding ‘is niet geactiveerd’.
  Wie snapt hier iets van?

 • Arthie

  29 oktober 2014 om 16:12

  Ik krijg de iOS 8.2 update niet te zien op mijn iphone 5s, hetzelfde geldt voor mijn ipad 2. Wat moet ik doen???

 • Carla

  30 oktober 2014 om 12:17

  Laatste update’s van Apple zijn echt prut.
  Zowel Ipad als Iphone 4s langzamer en er zijn zaken die veel slechter werken.
  o.a. Whatapp foto’s komen niet tot nauwelijks binnen.
  Bij beide valt bij het gebruik van een App soms zomaar de verbinding weg.
  Bij Ipad viel de WIFI regelmatig weg, dit heb ik verholpen door de netwerkinstellingen te resetten, tot nu toe gaat het goed.
  Super tegenvaller van Apple. Het is een duur merk en voorheen was dit ook lonend maar nu vraag ik het mij zo langzaam aan toch af. Het merk gaat er niet op vooruit.Jammer!

 • Doeii

  1 november 2014 om 12:37

  Inderdaad, met de laatste updates is vooral safari nu echt traag, soms maakt het helemaal geen verbinding met de wifi. In plaats daarvan gebruik ik nu voor de eerste keer Google Chrome op mijn mac. Echt een tegenvaller.

 • DustBuff

  4 november 2014 om 16:25

  Jammer dit. Het lijkt bijna wel of ze het allemaal expres langzamer hebben gemaakt om mensen maar de nieuwe ipads te laten kopen.

 • Marloes

  6 november 2014 om 10:52

  ik heb een iTunes teken en een kabel in beeld staan.
  en krijg dus ook mijn telefoon niet meer aan.
  aangesloten op iTunes en nu is hij al vanaf 1uur vannacht bezig met die update (nu 11uur)
  probeert verbinding te maken met de iphone software update, ook al een paar uur.
  help??!??!
  hoe krijg ik mijn telefoon weer aan?

 • Peter

  9 november 2014 om 17:32

  Hier ook een ipad die nagenoeg dood is na de 8.02 update. Kan geen site meer benaderen. En reken maar niet dat apple dit herstelt. Criminelen zijn het. Wat een arrogantie.

 • Jolanda

  9 november 2014 om 18:10

  Helaas ook alle bovenstaande problemen na update op Ipad mini. Hoop snel op nieuwe goede update.

 • Ineke

  12 november 2014 om 23:54

  Na installatie van IOS 8.0.2 alleen maar problemen met mijn iPad 2. Zeer spijtig dat ik de upload heb uitgevoerd. Alles werkt traag, soms gewoon leeg scherm zoekt heel lang om op internet te komen en batterij na 4 uren leeg. Beter om geen updates meer uit te voeren als de iPad goed werkt. Nu wordt er weer 8,1 aangeboden. Niet doen dus…….

 • Esther

  13 november 2014 om 0:40

  Ik weet niet exact wanneer het is ontstaan; na de update van iOS8.1 of 8.2 op mijn iPhone 5 zijn al mijn bladwijzers weg!! Ik voel me zó ongelofelijk gehandicapt. Twee jaar informatie gewoon WEG! Ik heb geen back-up en ik werk niet in de Cloud omdat mijn man dan ook al mijn “rommel” tussen zijn bladwijzers krijgt. Ik baal zo ongelofelijk van dit gekloot! Is er überhaupt nog een manier om die bladwijzers terug te krijgen? En btw HOE is zoiets in Godsnaam mogelijk?
  Alle tips om dit op te lossen zijn welkom! Graag zelfs! Ik ben woest!

 • Esther

  13 november 2014 om 0:42

  Sorry het was dus een update van iOS 8.1 (ik geloof niet dat 8.2 er al is ….)

 • JunkyDotCom

  21 november 2014 om 12:20

  WhatsApp geeft geen meldingen meer. Er komt een bericht dat ik dit in iTunes zou kunnen regelen, maar geen idee waar

 • Daphne

  26 november 2014 om 23:25

  Hallo heb een week geleden de iPhone 5s gekocht
  Had via iTunes een beltoon gekocht werkt perfect
  Zet mijn gsm uit s avond
  Start die s morgens terug wat blijkt belton weg
  Weet iemand hoe dat komt

 • Sharon

  3 december 2014 om 19:35

  Hopelijk kan iemand mij helpen. Als ik een sms verwijder van een persoon die een hele dag gezonden geeft. Blijft de datum staan. Ik geef een voorbeeld: ik zend een hele dag met mijn zus die ook een i phone geeft. Ik heb nog oudere sms’en staan van de dagen ervoor die behoud ik. Maar als ik alles weg doe van de 3 december en de 2 de december haar sms maat ik staan. Blijft de datum van 3 december op mijn sms bericht hoofscherm staan. Ook al zijn al die sms’en van de 3 de december weg. Hoe kan ik dat weg krijgen vroeger had ik dat niet.

 • V.d.Bilt

  7 december 2014 om 17:35

  Ook ik heb alleen maar vervelende ervaringen zoals velen hierboven. Div. Apps. Werken niet meer o.k.. Alles langzamer sommige dingen kwijt en zelfs de snelkoppieling naar Facebook werkt ineens niet meer, moet nu via Google naar mijn Facebook en inderdaad je kunt niet meer terug.
  Ben dus NIET tevreden Apple

 • Daantje

  8 december 2014 om 21:24

  Touch id doet niets meer na update. Ook als ik wil configureren geeft mijn iPhone een foutmelding.
  Iemand tips?

 • vertriest steve

  13 december 2014 om 14:18

  ik vind het grof dat je zoveel geld in een ipfone steekt beltonen en apps moet kopen maar na een update alles weg is maar wel betaald op itunes staan ze nog maar in ligt grijs zal voor mij ook mijne laatste zijn

  ps als appel 128 gig verkoopt zou ik ook 128 gig willen en niet ene met 4gig software er op daar waar blijkbaar niemand stil bij staat
  mvg

 • White

  30 december 2014 om 17:18

  Na installatie van laatste update (8.1.2) werkt mijn ipad air 32gb niet meer.
  Krijg een blauw scherm (bsod) en dan crasht de ipad.
  Heb al gereset, hersteld, terug naar fabriekswaarden gezet via itunes. Niets helpt.
  Als de ipad toch eens wil opstarten, krijg ik na een poosje weer hetzelfde probleem.
  Ipad werkte voor de update perfect.

 • Tim

  17 januari 2015 om 22:48

  Ik heb iOS 8.0.2 geïnstalleerd. Maar hij steeds bezig en is al 3 uur niet klaar met het installeren. Op het balkje blijft hij vastlopen en gaat niet verder. Weet iemand meschien wat ik moet doen?

 • Erik

  25 januari 2015 om 14:09

  Na mijn 8.0.1 heb ik 8.02 geinstaleerd maar er zijn nog veel bugs.
  – internet is langzaam
  – inloggen op verschillende sites kan gewoon niet meer; ik krijg elke keer weer het inlogscherm te zien en raak niet ingelogd
  – kan geen kalender openen bij Ryanair, en er verschijnt ook geen scrollijst van de bestemmingen
  – of krijg na inloggen ” 404 error” te zien en zo kan ik wel doorgaan. Gelukkig kan ik wel inloggen voor internet bamkieren.
  Op mijn pc kan ik gewoon wel inloggen op bovenstaande sites.
  Herkent iemand dit en als het is opgelost, hoe dan.

 • hanan

  4 februari 2015 om 18:25

  ik had (heb) nog steeds het zelfde probleem. maar dan met ios 7 na dat ik het had gedownload deed me iphone langzaam kan niet zien wanneer die bijna uitvalt als het uitvalt gaat het aan. en begint met crashe na dat het is gebeurd durfde ik geen ios 8 te downloaden omdat ik bang was dat het zelfde probleem word ik vind namelijk dat jullie de update moeten monteren. het is heel erg verveelden en niet namens mij maar namens iedereen die er last van heeft
  .

 • Patricia

  2 maart 2015 om 18:02

  Jullie zijn ook laat want ik heb ios 8.1.3 hoe kan dat nou?

 • Patricia

  2 maart 2015 om 18:50

  Wanneer is ios 8.2 voor ipad3 beschikbaar want ik heb het net geprobeerd maar het ging niet?

 • Thomas de Lange

  10 maart 2015 om 12:32

  Bug in iOS 8.2 iPhone 5
  Delen met gezin is weg

  Het staat niet meer bij iCloud in instellingen

  Kan familie niet meer zien bij zoek mijn iPhone

  Kan bij aankopen in app store kan ik wel de aankopen van de familie zien maar ik kan ze niet downloaden

 • kathleen

  17 maart 2015 om 13:16

  HELP na de update van IOS8.2 op mijn iphone 6 loopt mijn batterij leeg zonder iets te doen!!!

 • Marc Goossens

  1 april 2015 om 6:55

  mijn iPhone 4S werkte steeds goed tot na de update 8.0.2
  Mijn WIFI werkt nu totaal niet meer wat resulteert in een serieuze meerkost voor dataverbruik via 3G. Dit kan toch niet meer. Kan iemand mij zeggen of er een oplossing bestaat voor dit probleem? iPhone herstellen of bijwerken via iTunes werkt niet! Mijn echtgenote heeft een Android toestel en ervaart al deze narigheid niet. Als er niet snel een oplossing komt gaan mijn Apple toestellen de deur uit.

 • M.K.

  2 april 2015 om 12:18

  mijn 4 s Iphone 64 gb kan de WIFI snelheid niet aan , raakt overbelast en dan grey out na update 8.2 .

  dat is nu al de 2e keer stuk bedankt hoor Apple!

 • M.K.

  2 april 2015 om 12:23

  8.2 (12D508) dus pas op voor deze ” UPDATE “

 • IPad2=k*t

  7 april 2015 om 18:52

  Pfff ik word er niet goed van. IPad 2 en iPhone 4 agenda’s synchroniseren ineens niet meer. Mail binnenhalen gaat op iPad 2 ..tig keer langzamer dan op iPhone 4 waar alles meteen binnenkomt. Heb al heel veel tips verwerkt om de apparaten sneller te laten werken, schakel ook geregeld volledig uit en weer in, maar iPad blijft traag. Probleem doet zich overal voor zowel bij KPN VPN als bij Ziggo VPN als bij Fiber glasvezel. Heb mijn iPad 2 nu bijna 3 jaar. Moet ik een nieuwe kopen en wat is er beter aan een iPad Air?

 • IPad2=k*t

  7 april 2015 om 18:57

  P.S. IPad2 heeft iOS 8.2, iPhone4 heeft iOS 7.1.2 hoger krijg ik er niet op.
  Agenda delen vanuit hotmail komt wel binnen op iPhone maar niet op iPad.

 • Su

  18 september 2015 om 21:24

  Vanavond softwareupdate gedaan op mijn Iphone 4 en de toestel start niet op, vraagt constant toegangscode en blijft verder installeren, balk geraakt tot in de helft gevuld (installatie) en dan vraagt hem terug toeganscode en zo telkens weer, kan de toestel ook niet meer uitzetten, wat moet ik doen?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!