5 november 2014

iOS 8iOS 8: Het berichtencentrum verbergen op het toegangsscherm

touch id logo

Het berichtencentrum in iOS 8 heeft flink wat veranderingen ondergaan, er een lijken in eerste instantie een aantal instellingen verdwenen te zijn. In voorgaande versies van iOS was het mogelijk het berichtencentrum te verbergen op het toegangsscherm van je iPhone, iPad of iPod Touch.

Hierdoor was je 'privacy' min of meer gewaarborgd en kon je naar hartelust een iDevice op tafel laten liggen. Echter lijkt het erop dat in iOS 8 dit niet meer mogelijk is omdat de optie verdwenen is in Instellingen ▸ Berichtgeving. Dat is niet helemaal waar, hoe je het kunt deactiveren lees je in onderstaande stappen:

• Open 'Instellingen'
• Navigeer naar '(Touch ID en) toegangscode'
• Voer je toegangscode in
• Scroll naar de categorie ’Toegang bij vergrendelen’

berichtencentrum-verbergen

Hier vind je alle opties terug die je vanaf het toegangsscherm van je iDevice kunt raadplegen zonder je iPhone, iPad of iPod Touch te hoeven ontgrendelen. Schakel hier de opties 'Vandaag' en 'Berichtenweergave' uit. Wanneer je nu je iDevice vergrendeld zal je merken dat je het berichtencentrum niet meer kunt raadplegen. Wil je wel graag de optie 'Vandaag' weergeven dan kun je alleen 'Berichtenweergave' uitschakelen.

Meer over iOS 8 kun je hier terugvinden.Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!