14 oktober 2015

iOS 9iOS 9: Gezondheidsgegevens per dag bekijken

gezondheid logo iOS

Wie veel gebruikmaakt van de Gezondheid applicatie op de iPhone miste een functie in de app, zo was het niet mogelijk om gegevens per dag te bekijken. Daar heeft Apple in iOS 9 verandering in gebracht!

Zo kun je vanaf nu de gegevens per dag bekijken, maar zelfs ook vergelijken met andere dagen via een handige weergave. Op die manier kun je gegevens niet alleen per dag, maar ook per uur, per week, per maand en zelfs per jaar bekijken.

gezondheid per dag

Open de Gezondheid applicatie, open in het Dashboard een gegevenspunt of zoek er één in het tabblad 'Gegevens'. Door onderaan de grafiek te tikken op 'Toon alle gegevens' krijg je nu een overzicht van alle dagen, door deze nogmaals te openen krijg je alle gegevens van die dag te zien.

gezondheid grafiek

Zoals eerder vermeld kun je ook gegevens vergelijken, open hiervoor het gegevenspunt en draai je iPhone een kwartslag naar liggende modus. Je krijgt dan een grafiek te zien, veeg met één vinger over de grafiek om de gegevens per dag te bekijken. Bovenin kun je de weergave aanpassen naar per uur, dag, week, maand en jaar.

Lees ook: Alles over de Gezondheid applicatieReacties


  • ojevaar

    15 oktober 2015 om 12:14

    Daar heeft Apple in iOS 9 zeker verandering in gebracht!Ik krijg nu elke dag een wit scherm. Pas als ik de iPhone opnieuw opstart laad hij alle gegevens in. Lekker omslachtig. Niet blij mee.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!