14 oktober 2015

NieuwsPopulaire features op de iPhone 6s en iPhone 6s PlusAfgelopen vrijdag is de verkoop begonnen van de nieuwe iPhone 6s! Apple heeft het toestel iets later beschikbaar gemaakt voor de consumenten in Nederland. Op 9 september is de iPhone 6s en 6s Plus gepresenteerd in Amerika. Dit is al de negende generatie dat Apple heeft uitgebracht van de wereldberoemde en succesvolle smartphone.

Vergelijkbaar met de andere iPhone S varianten voorheen, is dat de 6s en de 6s Plus exact lijken als hun voorgangers (de iPhone 6 en iPhone 6 Plus), maar dit hoeft niet te betekenen dat ze geen nieuwe veranderingen te bieden hebben. De lijst van de nieuwe iPhone is in feite vrij lang in vergelijking met de vorige modellen. Het heeft tal van nieuwe functies en verbeteringen. Er is een onderzoek gedaan naar de iPhone 6s waarbij de gebruikers het toestel mochten testen. En er werd ook een vergelijking gemaakt met de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus.iPhone 6s plus

Zo blijkt, de 3D Touch is zeer gewaardeerd, de meeste gebruikers vonden het zeer effectief en makkelijk in gebruik. In vergelijking met de Touch Force, dat eerder beschikbaar is gemaakt voor de Apple Watch en de nieuwste generatie MacBooks, is dat een mooie verbetering. 3D Touch maakt gebruik van het feit dat de nieuwe iPhones aanvoelen hoeveel druk er wordt uitgeoefend op het scherm. Hierdoor krijg je verschillende opties op basis van hoe hard je drukt op een applicatie.

3d touch iphone 6sNaast de 3D Touch, heeft Apple meer verbeteringen en functies aangebracht aan de nieuwe iPhone 6s en de 6s Plus. Een andere verbetering is natuurlijk de camera van de smartphone met mogelijkheid tot het maken van Live Photos. Apple kon niet achterblijven in vergelijking met de concurrenten. De nieuwe iPhone heeft een 12 megapixel camera gekregen met 4K-video-opname en geavanceerde pixel­technologie.

Zoals je wellicht al weet, zijn de 6s en 6s Plus de eerste varianten van de iPhones die kunnen schieten met 4K video. De smartphone heeft een 2 GB RAM-geheugen gekregen en er is een nieuwe chip geplaatst, de Apple A9 processor.Dus genoeg redenen om naar de winkel te gaan en de nieuwe 6S of 6S Plus aan te schaffen!

Lees ook: Alle tips voor de iPhone 6s en iPhone 6s PlusReacties


  • LLLL

    17 oktober 2015 om 0:02

    Hallo, ik heb vandaag mijn 6s ontvangen en de optie reservekopie gekozen. Nu ben ik een uur of zes en diverse malen uit en aan zetten plus verwijderen en weer terugplaatsen van de sim verder maar ik kom niet verder dan ‘schuif om bij te werken’. Iemand een idee? Alvast bedankt.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!