20 september 2015

iOS 9iOS 9: Website koppelingen toevoegen aan een notitie

iOS notitie ios

Nu de Notities applicatie in iOS 9 geheel op de schop is gegaan zijn er tal van mogelijkheden toegevoegd, denk hierbij aan het toevoegen van lijsten, aanpassen van de opmaak, tekenen en foto’s toevoegen.

De Notities applicatie is een echt geheugensteuntje, naast de checklijsten kun je ook koppelingen van website toevoegen. Dit is de ideale manier om binnen iOS permanent koppelingen naar webpagina’s te bewaren. Stel je vind deze tip fantastisch en wilt deze graag bewaren in Notities, hoe je dit doet leggen we hieronder uit.

• Open deze of een andere webpagina in Safari
• Tik onderaan op de deel-knop (te herkennen aan vierkant met pijl omhoog)
• Veeg door de apps tot je Notitie ziet, tik er vervolgens op

koppeling toevoegen iOS9 notitie

Er wordt een koppeling aangemaakt, eventueel kun je tekst toevoegen door op 'Voeg tekst aan uw notitie toe..' te tikken. Daarna heb je de keuze om dit als nieuwe notitie te bewaren of tik op 'Kies notitie', daarna kun je een bestaande notitie selecteren waaraan je de koppeling koppelt. Bevestig door op 'Bewaar' te tikken. Daarna kun je de koppeling in de Notities applicatie bekijken, door erop te tikken wordt de koppeling geopend in Safari.

Lees ook: De nieuwe iOS 9 Notities applicatie in een notendopReacties


 • Jersche

  20 september 2015 om 21:21

  Hoef niet apart te openen in Safari, rechtsboven het artikel de deelknop openen en dan op de knop notities tikken en eventueel tekst bijvoegen en opslaan

 • Jersche

  20 september 2015 om 21:30

  Hoef toch niet apart te openen in Safari, kan toch ook met rechtsboven met deelknop?!

 • Eric

  20 september 2015 om 22:08

  Hoezo? Als je een website wilt toevoegen dan moet je toch eerst hem openen in Safari? Het gaat er toch om als je hem wilt bewaren?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!