20 september 2015

iOS 9iOS 9: Meldingen worden per dag weergegeven

berichtgeving iOS berichtencentrum

Het berichtencentrum ziet er iets anders uit dan je gewend bent, voorheen werden alle meldingen per applicatie gegroepeerd in het tabblad 'Berichtgeving', nu worden ze per dag gegroepeerd.

Het berichtencentrum kun je activeren door vanaf de bovenkant van je scherm met één vinger om laag te vegen, tik dan op 'Berichtgeving' om de meldingen te bekijken. Alle notificaties worden per dag gegroepeerd, door op het kruisje te tikken naast de dag kun je alle meldingen van die dag wissen.

berichtgeving, berichtencentrum, ios 9, ios, iphone, ipad,

Wil je liever de vertrouwde weergave opnieuw activeren dan kan dat, navigeer naar Instellingen ▸ Berichtgeving ▸ schakel de optie 'Groepeer per app' in. Vanaf dat moment zullen de meldingen weer op basis van tijd of handmatig (sorteervolgorde) weergegeven worden per app.

Op de iPad ziet het berichtencentrum er helemaal anders uit, zo staan hier de widgets centraal die je kunt verdelen over twee kolommen. Tik hiervoor op wijzig en pas de dag- en widgetsweergave aan, ook hier wordt bij berichtgeving de meldingen per dag gesorteerd.


A post shared by appletips.nl (@appletips.nl) on
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!