9 augustus 2013

iOS: Eenvoudig podcasts streamen of downloaden

podcast iconVorig jaar heeft Apple de Podcast applicatie uitgebracht voor de iPhone, iPad en iPod Touch. Dankzij deze applicatie kun je snel en eenvoudig zoeken naar nieuwe podcasts, podcasts synchroniseren, beluisteren, enzovoorts.

Er zitten vele handige en leuke functies in deze applicatie, zo kun je een slaapstand activeren, snel vooruit- en terugspoelen met 15 seconden, het afspelen versnellen, enzovoorts. De applicatie is zeker de moeite waard om eens uit te proberen en is onmisbaar voor de liefhebbers van Podcasts.

Via de Store optie kun je eenvoudig zoeken naar nieuwe podcasts en uiteraard je abonneren. Een handige optie in de podcast applicatie is de mogelijkheid om de podcast te streamen naar je iPhone, iPad of iPod Touch. Op deze manier kun je de gehele podcast in HD bekijken en/of beluisteren zonder deze te downloaden op je iDevice.

casts1

Dankzij deze optie bespaar je een hoop ruimte op je iDevice. Toch is het mogelijk om afleveringen te downloaden, tap hiervoor op de pijltoets naast de titel van de aflevering. Onmiddellijk wordt het downloaden in gestart. Wanneer je de aflevering hebt bekeken kun je met behulp van een swipe over de aflevering de verwijderknop activeren om de aflevering te verwijderen.

Dit werkt niet alleen voor podcasts die je gedownload hebt, maar ook voor alle afleveringen die je bekeken hebt door middel van een stream. Op deze manier hou je altijd het overzicht tussen de vele podcasts. Al deze gegevens worden gesynchroniseerd met iCloud en andere Apple apparaten.

Podcasts
PodcastsCategorie: Entertainment
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
iPad & iPhone  4+  1 MB DOWNLOAD GRATIS

Meer over Podcast kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!