8 mei 2013

iOS 6iOS: Verwijder Twitter en Facebook uit het berichtencentrum

ios6Dankzij het berichtencentrum worden alle meldingen en berichten samengebundeld op één plaats in iOS. Op deze manier zul je nooit meer een nieuw e-mail bericht of afspraak missen. Het berichtencentrum is eenvoudig te activeren met behulp van een swipe naar beneden vanuit de statusbalk van het iOS scherm.

Naast het ontvangen van meldingen kun je ook snel en eenvoudig het berichten raadplegen vanuit het berichtencentrum. Tevens heb je de mogelijkheid om een Tweet of Facebook bericht te versturen naar je tijdlijn. De integratie van deze sociale diensten is handig, maar misschien wil je de optie Twitter en Facebook liever niet tonen in het berichtencentrum. Volg onderstaande procedure om deze opties uit te schakelen.

• Open Instellingen
• Selecteer de optie 'Berichtgeving'
• Tap vervolgens op 'Deelwidget'
• Schakel deze optie uit

deelwidget

Wanneer de deelwidget is uitgeschakeld, worden de opties 'Tweet' en 'Plaats' verwijderd uit het berichtencentrum. De Twitter en Facebook integratie blijft echter actief in iOS en je blijft meldingen ontvangen, alleen de mogelijkheid om snel berichten te versturen vanuit het berichtencentrum verdwijnt. Helaas is het niet mogelijk om alleen Twitter of Facebook te verwijderen.

Meer tips over Berichtencentrum kun je hier terugvinden.Reacties


 • O.T. Isik

  8 mei 2013 om 23:32

  Heren,
  Sinds de update van de laatste versie van IOS ben ik mijn gegevens van mijn agenda die gelinkt is aan mijn outlook agenda van mijn werk kwijt geraakt.

  Ik had daar problemen mee en ging iTunes verwijderen en opnieuw installeren.
  Ook dat hielp niet en kan het niet meer synchroniseren. Terwijl het wel heeft gewerkt toen ik mijn IPad net had gekregen in december j.l. Voor mijn.

  kunt u mij adviseren hoe ik nu verder moet handelen?

  Met vriendelijke groet,
  O.T. Isik

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!