3 april 2010

ScreencastiPad unboxing video en interessante websites

Vandaag is het dan eindelijk zover, de iPad ligt officieel in de Amerikaanse winkels. Wanneer wij in Nederland officieel de iPad kunnen bemachtigen is helaas nog steeds niet bekend gemaakt door Apple.

Op het internet verschijnen nu langzaam de eerste iPad reviews. De Amerikaanse website TUAW heeft een zeer goede uitpak (unboxing) video online gezet. De video laat zien hoe de iPad en de beschikbare accessoires zijn verpakt en natuurlijk hoe ze er uitzien.

De eerste zelf geïmporteerde iPad's zullen waarschijnlijk de tweede helft van de komende week in Nederland arriveren. Voor mij zelf is er ook één onderweg, dus ik hoop komende week ook apple tips op de iPad te kunnen presenteren.

Natuurlijk is er genoeg te lezen over de iPad. Harold Kuepers van stylecowboys heeft er één in de Apple Store (Naples, VS) opgehaald. De eerste indrukken kan je lezen op www.stylecowboys.nl

Rest ons verder niets meer dan braaf af te wachten totdat deze nieuwe Apple creatie in Nederland beschikbaar komt. Mocht je niet zolang willen wachten dan kan je terecht op www.iPadPlanet.nl voor een iPad koopgids waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe je zelf aan een Amerikaans iPad kan komen.

De iPad unboxing video van TUAW:

httpv://www.youtube.com/watch?v=_Rbyl9IKyjg

http://www.tuaw.com/2010/04/03/tuaw-video-unboxing-the-ipad/Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!