29 oktober 2011

iPhone 4S: Synchrone AirPlay-weergave activeren

Dankzij de A5 processor en de verbeterde grafische performance kun je op een iPhone 4S gebruik maken van synchrone AirPlay-weergave. Hiermee wordt het mogelijk om de scherminhoud van je iPhone 4S door te sturen naar een Apple TV tweede generatie. Op de iPad 2 is deze mogelijkheid ook aanwezig.

Het gebruik van de synchrone AirPlay-weergave kan heel erg handig zijn als je bijvoorbeeld een demonstratie wilt geven van een bepaalde app. Tevens zijn er App's die gebruik maken van deze functie om de game-play weer te geven. In combinatie met Real Racing II krijg je namelijk de game via je Apple TV 2 te zien en verschijnt op de iPhone 4S alleen het circuit, een erg coole functie.

Je krijgt toegang tot de synchrone AirPlay-weergave via de multitask-balk. Druk tweemaal op de thuisknop, de multitask-balk verschijnt nu onderin in het scherm. Swipe tweemaal naar rechts om toegang te krijgen tot de volume-slider en de AirPlay knop. Tap hierop en selecteer je Apple TV 2, automatisch verschijnt nu de knop 'Synchroon'.Reacties


 • Eddy

  29 oktober 2011 om 11:12

  persoonlijk vind ik het bizar waarom dat niet standaard is. Je kunt het ook niet als standaard instellen. Welk nut heeft het om het a-synchroon te willen?
  Ben overigens wel blij met de optie ivm spotify en voorheen baalde ik flink van de vertraging.

 • Eddy

  29 oktober 2011 om 12:05

  Oef !!! Kom er net achter dat als je een wachtwoord moet invoeren dat ook gewoon leesbaar op de tv wordt weergegeven…. Bad!!!

 • Midas Kwant

  30 oktober 2011 om 8:06

  Leuk! Maar hoe kan ik Real Racing 2 er op activeren?

 • Marcel Kraan

  30 oktober 2011 om 8:42

  Dit kan ook gewoon met mijn Witte iPhone4 32GB hoor

 • Max

  5 april 2013 om 21:56

  Ik heb een nieuwe Iphone 5 en heb de airplay knop niet op de aangegeven plaats. Wat moet ik nu doen?

 • Rien Romijn

  5 oktober 2013 om 19:50

  Hoe kan je de reeds aangebrachte naamgeving op c.q. bij het airplay-logo veranderen c.q. wijzigen?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!