9 oktober 2015

iPhone 6s (plus) vanaf nu verkrijgbaar!

De iPhone 6s (plus) is vanaf nu te koop in Nederland en België. Ook kun je de iPhone 6s (plus) reserveren bij Apple, je haalt hem dan in een Apple Store op! Wanneer je niet meer kunt reserveren dien je de volgende dag je kans te wagen.

Klik hier om je iPhone 6s (plus) te reserveren in Nederland, Belgen kunnen hier terecht. Bij providers kun je wel de iPhone 6s (plus) vooruit bestellen, daarnaast vind je hieronder een handige prijsvergelijker en tijdelijke aanbiedingen voor een iPhone 6s in combinatie met abonnement.

Vanaf nu is de iPhone online te koop, in de officiële Apple Stores, bij de premium resellers, bij providers en andere geselecteerde winkels.

Vooruitbestellen bij Providers

Hieronder kun je de iPhone 6s (plus) vooruitbestellen bij enkele providers, onderaan dit artikel vind je verschillende acties terug met betrekking tot een iPhone 6s en abonnement.

Vodafone
KPN Mobiel
T-mobile

Lees ook: Wil je een losse iPhone 6s (plus) kopen? Hier kun je al terecht.

België

Telenet
Proximus

Vooruitbestellen overige winkels

BCC

De iPhone 6s (plus) brengt enkele nieuwe functies met zich mee, zo is de camera aan de voor en achterkant sterk verbeterd en krijgt Live Photos. De iPhone beschikt ook over het nieuwe 3D Touch, deze functie is de mogelijkheid om extra opties te activeren door stevig te drukken op het scherm. 3D Touch lijkt op een rechtermuisknop voor de iPhone en stelt je in staat snelkoppelingen te openen naar bepaalde acties in een app. Naast nieuwe functies krijgt de iPhone 6s (plus) plus ook de nieuwe kleur roségoud.

3d touch iPhone 6s

Lees ook: Apple kondigt iPhone 6s en iPhone 6s plus aan

Vanaf de lancering van de iPhone 6s (plus) vind je hier op appletips dagelijks meerdere tips terug over de nieuwe iPhone. Je kunt ons op verschillende manieren volgen, het eenvoudigste is dagelijks onze website bezoeken. Verder kun je ons volgen op Twitter, Facebook en Google+, download onze iOS applicatie of accepteer onze Safari push notificaties.

iPhone 6s (plus) kopen met een abonnement?

Hieronder kun je bekijken welk abonnement het beste bij jou past. Afhankelijk van de contractduur, belminuten en MB's kan je zien welk abonnement het voordeligst is.


Lees ook: iPhone 6s (plus) reserveren in Duitsland

Origineel artikel van 28 september, update op 2 oktober i.v.m. pre-orders, update 6 oktober i.v.m. reserveringen Apple Store (Alex, bedankt voor de tip)


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: