1 september 2016

NieuwsAlle informatie over de iPhone 7

zwarte iphone 7 spaceblack

Eerder deze week heeft Apple de uitnodigingen verstuurd voor een speciaal event op 7 september. Het event heeft de naam "See you on the 7th", dat kan wijzen op de aankondiging van de iPhone 7.

De afgelopen maanden hebben we een hoop geruchten voorbij zien komen, de laatste en vrijwel zekere geruchten sommen we voor je op zodat je weet wat je kunt verwachten van de nieuwe generatie iPhone.

Klik hier voor KPN informatie & voorinschrijving.
Klik hier voor Tele 2 informatie.

Nieuwe iPhone in een vertrouwd jasje

Ondertussen weten we dat de nieuwe iPhone geen spectaculaire veranderingen zal krijgen. De antennestrepen worden beter (in de rand) weggewerkt, de koptelefoonpoort verdwijnt en maakt plaats voor een extra speaker of microfoon. Daarnaast krijg het Plus model een dual-lens camera, de kleinere iPhone 7 krijgt ook een vernieuwde camera. Door al deze aanpassingen kan de iPhone 7 misschien waterdicht zijn.

iPhone 7 mock-up

Force-Touch thuisknop onzeker

Het is nog vrij onzeker, maar misschien wordt de grootste vernieuwing wel de thuisknop (Home Button). Deze wordt misschien vervangen door een 'virtuele' knop die je niet meer fysiek kunt indrukken. De knop zal werken met Force Touch, bij het drukken krijg je met een haptische feedback (trillingen) als bevestiging dat je de knop hebt 'ingedrukt'. De functie is te vergelijking met het Apple Watch scherm en Force Touch trackpads op de huidige generatie MacBooks. Uiteraard blijft Touch ID aanwezig, de gehele knop zal verwerkt worden in de glazen behuizing (scherm).

iPhone 6SE en Pro?

Eerst was er sprake van een andere naam dan de iPhone 7, volgens eerdere geruchten zou Apple de nieuwe generatie iPhone de naam iPhone 6SE geven. Echter lijkt dit gerucht achterhaalt en zal de iPhone toch gewoon een 7 als versienummer krijgen. Er waren geruchten over een zogenaamd iPhone Pro-model, maar die zou Apple voor nu niet uitbrengen.

Donker blauwe iPhone 7

Nieuwe kleuren, prijs en standaard opslag

Bij een ’S-update’ worden meestal nieuwe kleuren toegevoegd. Waarschijnlijk wordt dit ook het geval voor de iPhone 7 . Deze zal in vier kleuren verschijnen: zilver, goud, roségoud en een nieuwe donkergrijze kleur (spacezwart). Deze laatste kleur komt meer overeen met de huidige donkere variant van de 12 inch-MacBook. Misschien kunnen we ook een donkerblauwe variant verwachten, maar deze geruchten worden slecht bevestigd.

Voor mensen die altijd het instapmodel kopen is er goed nieuws. Apple gaat waarschijnlijk het 16 GB model vaarwel zeggen en standaard 32 GB leveren. De prijs van dit instapmodel zal ongeveer €759 zijn, de plus krijgt een vanaf prijs van ongeveer €869. Daarnaast zou je ook 256 GB als opslagcapaciteit kunnen kiezen.

iPhone 7 opslag 32 gb

iPhone 7 vanaf 9 september te bestellen

Volgens de goed geïnformeerde Evan Blass zou de nieuwe generatie iPhone vanaf 9 september vooruit te bestellen zijn in de Online Apple Store. Geheel verrassend is dit niet, wie de tijdlijn van Apple controleert weet dat de nieuwe iPhone meestal op de tweede vrijdag van september vooruitbesteld kan worden.

De iPhone 7 ligt volgens de geruchten op 23 september in de winkel voor de eerste groep landen. Hier hoort meestal Nederland en België niet bij, wij kunnen de nieuwe iPhone op 30 september of 7 oktober verwachten.

uitgelekt iphone 7 spaceblack

Blijf op de hoogte over de iPhone 7

Vanzelfsprekend zullen ook de telecom providers de iPhone 7 gaan aanbieden. Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden over de aanbiedingen, abonnementen en de release van de iPhone 7 dan kun je jezelf gratis en vrijblijvend aanmelden voor extra informatie.

Klik hier voor KPN informatie & voorinschrijving.
Klik hier voor Tele 2 informatie.

Andere providers zullen snel volgen.

Lees ook: Uitgelekte iPhone 7 wordt vergeleken met iPhone 6s

Origineel van 31/09/16, geupdate i.v.m. nieuwe ontwikkelingenReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!