1 september 2016

Apple event 7 september 2016

Volg live het iPhone evenement van Apple

7 september is het zover, dan zal Apple naar alle waarschijnlijkheid de iPhone 7 en iPhone 7 Plus voorstellen, bovendien onthult Apple de opvolger voor de huidige generatie Apple Watch. Vermoedelijk wordt ook een kleine update van de iPad Pro 12,9 inch verwacht.

Aannemelijk is dat Apple dan de Golden Master van iOS 10, macOS Sierra, tvOS 10 en watchOS 3 beschikbaar stelt. Vermoedelijk kan iedereen iOS en watchOS 14 september downloaden, tvOS en macOS worden later deze maand verwacht.

Met wat geluk krijgen we misschien wel een voorproefje van de compleet vernieuwde MacBook Pro met een OLED-function row (Control Strip) te zien. Als dit het geval is krijgen waarschijnlijk ook de MacBook Air en iMac een kleine update. Alle verwachtingen over het event vind je in dit overzicht terug.

Apple speciaal iPhone evenement van iphone 7

Volg live het iPhone evenement van Apple

De live keynote van Apple start op 7 september om om 19 uur Nederlandse tijd. De gehele keynote is live te volgen via deze webpagina of via het speciale kanaal op de Apple TV.

Tijdens de keynote en achteraf lees je hier op appletips uiteraard alle details terug. Blijf op de hoogte via onze website, Twitter, Facebook en Google+ of accepteer onze Safari push notificaties.

Lees ook: Alle informatie over de iPhone 7


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: