22 januari 2015

iPhone: Een telefoongesprek direct via de luidspreker voeren

telefoon logo ios

Ben jij iemand die graag telefoongesprekken voert via de luidspreker van je iPhone dan is er goed nieuws. Standaard hoor je de andere via de ingebouwde speaker aan de bovenkant van de iPhone. Deze speaker is alleen hoorbaar wanneer je de iPhone tegen je oor houdt.

Dat is de meest gangbare weg om een telefoongesprek te voeren, daarnaast heb je de keuze om het gesprek verder te voeren via de luidspreker onderaan je iPhone.

Deze zorgt ervoor dat je de gesprekspartner kunt horen zonder dat je de iPhone tegen je oor moet houden. Dit is handig en vele vinden het prettig zo je gesprek te voeren. Daarom heb je de keuze om standaard een gesprek via de onderste luidspreker te voeren zonder dat je eerst deze moet activeren, hoe lees je in onderstaande procedure.

• Open 'Instellingen'
• Navigeer naar 'Algemeen'
• Tap (tik) op 'Algemeen'
• Selecteer 'Toegankelijkeid'
• Open de optie 'Audioroute gesprekken'

luidsprekerauto

Hier heb je de keuze tussen 'Automatisch’, 'Headset' en 'Luidspreker'. De optie automatisch is standaard geactiveerd, daarnaast kun je kiezen voor 'luidspreker' dit zorgt ervoor dat je alle FaceTime audio- en telefoongesprekken kunt voeren via de luidspreker van je iPhone.

Meer over iPhone kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: