3 mei 2011

iPhone: Snel een contactpersoon aanmaken na een telefoongesprek

Wanneer je wordt gebeld door iemand die je nog niet eerder hebt gesproken, dan is het vaak handig om na het gesprek deze persoon toe te voegen aan de contactpersonen van je iPhone. Nu kun je dat natuurlijk op de 1.0 manier doen, het nummer vragen, deze opschrijven op een papier en vervolgens kwijtraken.

Op je iPhone kan dat vanzelfsprekend een heel stuk handiger. Ga na het gesprek terug naar de naar lijst met recente gesprekken (Telefoon ▸ Recent). Selecteer in de lijst het telefoonnummer van de persoon die je wilt toevoegen, vanzelfsprekend staat het meest recente telefoonnummer bovenaan in de lijst. Tap op het blauwe rondje met de pijl achter het telefoonnummer. Er verschijnt een nieuw scherm waarop je kunt terug zien hoeveel gesprekken je van dit nummer hebt beantwoord en/of hebt gemist.

Onderin het scherm verschijnen de twee knoppen: 'Maak nieuw contact' en 'Zet in bestaand contact'.

Met de eerste keuze maak je een nieuwe contactpersoon aan waarbij het telefoonnummer al automatisch wordt ingevuld. Met de tweede optie kun je heel eenvoudig het telefoonnummer toevoegen aan een reeds bestaande contactpersoon.

Na een synchronisatie met behulp van iTunes of MobileMe verschijnt de contactpersoon ook in de Adresboek applicatie van je Mac.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!