17 maart 2016

advJe eigen telefoon repareren? Misschien moet je het niet zelf doen…

computoriumman icon

Steeds meer gebruikers van moderne technologie zijn technisch ingesteld en hebben reparatie vaardigheden. Velen van hen zijn ervan bewust dat vervangende onderdelen van smartphones, tablets en laptops eenvoudig online te vinden en te bestellen zijn.

Sommige reparatiewinkels voeren zelfs reparaties uit voor klanten die zelf onderdelen aanleveren. Maar er zijn genoeg redenen om niet zelf onderdelen te kopen en je toestel te repareren. Bij Computorium hebben wij een aantal tips om geld te besparen op een iPhone reparatie, iPad reparatie en Mac reparatie.

Lage kwaliteit onderdelen
Wanneer je zelf online onderdelen besteld weet je niet hoe goed de kwaliteit van de bestelde onderdelen zijn. Verschil in kwaliteit kan leiden tot niet passende onderdelen of losse onderdelen die in de toekomst problemen kunnen veroorzaken.

Een professionele reparatiedienst zoals Computorium repareert al jaren iPhone’s, iPad’s en Mac’s daarom weten zij precies welke groothandel de beste kwaliteit onderdelen levert. Zo weet je zeker dat jouw apparaat gerepareerd wordt met de hoogste kwaliteit onderdelen.

computorium iPhone reparatie

Geen reparatie garantie

De meeste reparatiediensten geven garantie op de door hun geplaatste onderdelen. Maar geen enkele reparatiedienst zal garantie geven op onderdelen die de klant zelf heeft gekocht. Wat gebeurt er als je vervangende onderdeel faalt of breekt kort na de reparatie? Je moet dan opnieuw het onderdeel bestellen en opnieuw risico’s nemen.

Bij Computorium krijg je 3 maanden garantie op elke onderdeel dat wordt vervangen. Wanneer een onderdeel niet naar behoren werkt, dan wordt deze kosteloos vervangen. Geen enkel risico dus.

computorium man logoZelf je toestel repareren? Te veel risico’s.

Het juiste onderdeel vinden is maar één aspect van reparatie. Een ander probleem is dat de reparatiekosten meestal hoger zijn dan het onderdeel. De meeste reparatiebedrijven repareren dagelijks apparaten. Zij weten precies welke stappen ze moeten nemen en repareren hierdoor het apparaat op de juiste manier.

Smart devices zijn complex en het is riskant om deze zelf te openen zonder ervaring. Er zijn verschillende technieken vereist om een apparaat te openen en te repareren. Een reparatiecentrum als Computorium weet precies welke stappen ze moeten nemen, omdat zij al honderden keren dezelfde reparatie hebben uitgevoerd. Zo loop je geen enkel risico dat je toestel wordt beschadigt tijdens de reparatie. De reparatiekosten bij Computorium zijn laag en je krijgt garantie op de reparatie.

Kortom, neem geen risico door je toestel zelf te repareren. Bij Computorium kun je goedkoop en snel een iPhone, iPad en Mac reparatie laten uitvoeren.

Acties van Computorium

iPhone 6 reparatie – scherm 129.99 euro
iPad Air reparatie – digitizer 99.99 euro
iPad 2 reparatie – scherm 69.99 euro
iPhone 5 reparatie – scherm 74.99 euro

Kijk voor meer acties op 
computorium.nl

Afspraak maken kan zowel via:
info@computorium.nl, website of 06 87 26 10 99

Winkeladres:
Computorium

Stadhoudersplein 39a

3038EA Rotterdam


Parkeerkosten 10 cent per 30 minuten!


Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.Do NOT follow this link or you will be banned from the site!