12 juli 2016

NieuwsTV-dienst KNIPPR breidt uit met Apple TV en Google Chromecast

knippr logo en tv

KNIPPR breidt de mogelijkheden van kabelvrije, interactieve televisie verder uit met streamen via Apple TV (vierde generatie) en casten via Google Chromecast. De KNIPPR-app voor Apple TV 4 is te downloaden via de Apple TV Store.

Klanten van KNIPPR kunnen hun favoriete tv-zenders vanaf nu dus niet alleen bekijken op een smartphone, tablet of laptop maar ook op een groot tv-scherm tot in HD-kwaliteit.

Tv kijken op alle schermen

Met KNIPPR kunnen consumenten zelf extra zenders kiezen bovenop het basis zenderaanbod en tv kijken waar, wanneer en hoe ze dat willen. Vanaf vandaag kan dat met de KNIPPR-app voor Apple TV 4 en binnenkort volgt ook de integratie met eerdere generaties van Apple TV op basis van AirPlay. Naast Apple TV kunnen KNIPPR-klanten ook gebruikmaken van Google Chromecast om tv te kijken. Deze functie is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-gebruikers. Alle tv-zenders die een klant in zijn persoonlijke zenderaanbod heeft, zijn direct te bekijken op televisies die voorzien zijn van een Google Chromecast.

knippr apple tv

Alle populaire functies

KNIPPR biedt alle populaire functies die consumenten vandaag de dag graag gebruiken. Zo open je via één druk op de knop een overzichtelijke tv-gids met informatie over zenders, programma’s en films. Naast het kijken van live uitzendingen biedt KNIPPR de mogelijkheid programma’s voor alle tv-zenders tot zeven dagen terug te bekijken. De KNIPPR-app voor Apple TV 4 bevat bovendien een intuïtieve zoekfunctie waardoor alle programma’s eenvoudig te vinden zijn. Ook Pauzeren en Begin Gemist zijn standaard beschikbaar voor iedere tv-zender.

Johan Trouwborst, Manager KNIPPR: "Met KNIPPR geven we de regie aan de consument. Deze kan zelf bepalen wat hij wil zien, waar en wanneer. Klanten beschikken met KNIPPR over een platform waarop content eenvoudig te bekijken is met je eigen apparaten. Met de ondersteuning van Apple TV 4 en Google Chromecast bieden we nog meer vrijheid om kabelvrij tv te kijken op een scherm naar keuze. Dat betekent vanaf nu ook interactief tv-kijken op je televisie zonder verplichte set-top boxes en exotische afstandsbedieningen. Komende periode blijven we nieuwe features toevoegen, zoals de integratie met andere generaties van Apple TV. Daarnaast blijven we het nu al rijke zenderaanbod verder uitbreiden. Alles voor optimale keuzevrijheid voor onze kijkers.

KNIPPR kun je gratis downloaden in de App Store, de eerste maand kun je gratis gebruikmaken van de dienst.

KNIPPR TV
KNIPPR TVCategorie: Entertainment, Lifestyle
Ontwikkelaar: T-Mobile Netherlands Holding BV
TV, iPad & iPhone  12+  65 MB DOWNLOAD GRATIS


Reacties


 • Cloverfield

  13 juli 2016 om 7:59

  Zolang ze voor 11 of 12 euro nog steeds hetzelfde pakket (zonder BBC) aanbieden vind ik de dienst een fars.
  Doe mij ook kiezen of ik rtl, sbs en die andere rotzooi wil. Maar dat kan helaas niet. Jammer en gemiste kans.

 • Rinustp

  16 juli 2016 om 11:40

  Zojuist de website bezocht. Het is weer het zoveelste niks. Zeer beperkt aanbod van zenders en de extra zenders is alleen het gratis niets wat je ook via de schotel vrij mag ontvangen.
  Erg jammer. Ik wacht al een tijd op zoiets.
  Voor iemand die nog niets heeft is het wellicht een optie.

 • Margriet Blokland

  15 april 2017 om 10:16

  Ik vind Knippr geweldig, wetende dat er nog heel wat vernieuwing aan komt. Mijn probleem is, en misschien zie ik iets over het hoofd, ik ga naar uitzending gemist, terwijl ik kijk is er even een storing, de ene keer gaat de uitzending gewoon verder, de meeste keren start het programma weer opnieuw, heel vervelend, wat gaat er fout, of wat doe ik fout. Graag reactie.

 • Wesley Fabry

  15 april 2017 om 10:17

  @margriet beste kun je knippr zelf even aanspreken hierover.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!