1 februari 2014

iOS 7Je eigen iOS 7 apps ontwikkelen

ios 7 icon retinaWie tegenwoordig bakken met geld wil verdienen moet zich storten op de app-markt. Denk maar aan de makers van Angry Birds, Candy Crush, Tweetbot, enzovoorts. Deze verdienen (honderd)duizenden euro’s per maand dankzij hun applicaties.

Een applicatie ontwikkelen is geen eenvoudige klus (en begint met een goed idee!), mocht je toch interesse hebben in het ontwikkelen van applicaties dan is de online cursus van Stanford University een aanrader. Stanford bewijst al jarenlang dat hun cursus prima te volgen is en daadwerkelijk je leert hoe je een applicatie programmeert. Zo zijn de cursussen al miljoenen keren gedownload en zijn er een hoop succesvolle applicatie ontwikkelaars die hun basis hebben geleerd met Stanford University.

Eerder deze maand is er een nieuwe cursus beschikbaar voor iOS 7. In 18 lessen leer je applicaties maken voor iOS 7. De lessen duren per stuk ongeveer een 70 tal minuten en uiteraard vind je bij elke les handige hand outs en bijbehorende documenten in PDF-formaat. Verschillende onderwerpen komen aanbod, denk maar aan werken met API, Objective-C, Xcode 5, enzovoorts.

standford-cursus

De cursus is in het Engels te volgen via iTunes of via de iOS iTunes U applicatie en is volledige gratis, inclusief bijhorend lesmateriaal. Klik hier om de cursus te downloaden of om je te abonneren.

iTunes U
iTunes UCategorie: Education, Reference
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
iPad & iPhone  4+  53 MB DOWNLOAD GRATIS

Meer over iOS 7 kun je hier terugvinden.Reacties


  • ibl

    1 februari 2014 om 10:13

    Zonder voorkennis niet te doen…. Eerst ff cursusjes Java en C++ volgen voordat je dit trekt…..

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!