26 oktober 2016

Hello again mac-evenement uitgelicht

NieuwsVolg live het ‘Hello Again’ Mac-evenement van Apple

Eindelijk 27 oktober! Veel Mac gebruikers hebben uitgekeken naar deze dag. Vanavond 19 uur Nederlandse tijd wordt naar alle waarschijnlijkheid een aantal nieuwe Macs door Apple voorgesteld.

Aannemelijk is dat Apple vandaag een compleet nieuwe MacBook Pro aankondigt en een kleine update voor de huidige MacBook Air. Geruchten melden dat Apple waarschijnlijk pas volgend jaar de iMac grondig gaat vernieuwen, maar een kleine upgrade kan er misschien wel inzitten. Daarnaast zou Apple in 2017 een nieuwe 5K Thunderbolt Display met ingebouwde grafische processor op de markt brengen, misschien krijgen we daar vandaag al een voorproefje van.

'Hello Again' Mac-event in het teken van nieuwe MacBook Pro

Eerder deze week zijn er al een aantal elementen van de nieuwe MacBook Pro uitgelekt. In de bibliotheek van macOS Sierra 10.12.1 kun je al een aantal afbeeldingen van de nieuwe MacBook vinden. Deze tonen een OLED-balk (Magic Toolbar) met Touch ID, één van de afbeeldingen zie je hieronder. Klik hier voor meer informatie.

Alle verwachtingen over het event vind je in dit overzicht terug.

Apple Pay op nieuwe MacBook Pro met OLED-balk

Volg live het Mac-evenement van Apple

De live keynote van Apple start op 27 oktober om om 19 uur Nederlandse tijd. De gehele keynote is live te volgen via deze webpagina of via het speciale kanaal op de Apple TV.

Tijdens de keynote en achteraf lees je hier op appletips uiteraard alle details terug. Blijf op de hoogte via onze website, Twitter, Facebook en Google+ of accepteer onze Safari push notificaties.

Lees ook: Alle informatie over de nieuwe MacBook ProReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!