15 april 2013

Mac App Store: Applicaties vergelijken in Safari

macappstoreDe Mac App Store is het platform waar je terecht kunt voor handige en leuke applicaties voor je Mac. Deze Store heeft Apple in het leven geroepen om snel en eenvoudig de juiste software voor je Mac te vinden en fysieke installatie disks achter wegen te laten.

Wanneer je opzoek bent naar leuke applicaties in de Mac App Store kun je rustig door de Mac App Store surfen. Helaas is het niet mogelijk om applicaties te vergelijken. Zo kun je bijvoorbeeld de informatie van twee applicatie niet vergelijken. Echter kun je met behulp van Safari en het nodige sleep werk snel en eenvoudig applicatie informatie bekijken. Volg hiervoor onderstaande stappen:

Open de Mac App Store en selecteer een gewenste applicatie. Sleep vervolgens het icon van de applicatie naar een openstaand Safari venster of het Safari icon in het Dock.

Macstoresleep

Automatisch wordt alle informatie over de applicatie geopend in het venster. Dit proces kun je eenvoudig herhalen met andere applicaties en deze te openen in verschillende tabbladen. Op deze manier kun je snel de informatie van meerdere applicaties bekijken. Vervolgens kun je eenvoudig de applicatie openen in de Mac App store door op de knop 'View in Mac App Store' te klikken.

Meer tips over applicaties kun je hier terugvinden.Reacties


 • Neman

  15 april 2013 om 19:59

  Probleem is hier wel dat je eerst in de app store moet geraken!!
  Zelfs al verwijder ik de com.apple.appstore.plist in de thuisbibliotheek en herstart geraak ik niet meer in de appstore. Steeds maar weer die foutmelding (13) of (100). Wie een oplossing heeft zou mij echt veel plezier doen!!

 • Neman

  29 april 2013 om 19:45

  Niemand die een oplossing heeft voor dit vervelend probleem???

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!