14 april 2013

advMeeChannel: Dagelijks kijk- en luistertips ontvangen!

meechanneliconOnline video en muziek consumptie blijft groeien in populariteit. Steeds meer mensen kijken televisieprogramma’s op een later tijdstip via ‘Uitzending Gemist’ diensten, genieten van leuke internet video’s via platformen zoals Youtube en ‘ouderwetse’ CD collecties worden steeds vaker vervangen door online streaming diensten zoals bijvoorbeeld Spotify en Deezer.

Maar naast groei in populariteit, blijft ook het aanbod van online video en muziek groeien. Om deze reden wordt het steeds lastiger en vooral tijdrovender om datgene wat interessant en populair is te vinden. Gelukkig bestaat er een oplossing en dat is MeeChannel!

iPad_Media_Tips

De MeeChannel redactie geeft dagelijks kijktips met leuke en actuele video’s afkomstig van o.a. Uitzending Gemist, SBS Gemist, NOS, Nu.nl, Youtube en Vimeo. Daarnaast geeft MeeChannel ook dagelijks luistertips met nieuwe album releases en afspeellijsten voor Spotify en Deezer gebruikers. Daarnaast kun je de leuke radio fragmenten van o.a. 538 Gemist snel en eenvoudig beluisteren. Op deze manier hoef je er zelf niet actief naar op zoek te gaan en kan je meteen genieten van al het moois dat het internet te bieden heeft!

Naast het ontvangen van dagelijkse tips is het ook mogelijk om persoonlijke media toe te voegen. Bijvoorbeeld je eigen Youtube en Flickr account of persoonlijke muziek afspeellijsten voor Spotify of Deezer. Zodoende heb je al je favoriete media overzichtelijk en altijd bij elkaar!

Background_bekijk_op_tv

MeeChannel is beschikbaar voor op je iPad en voor op je PC en / of laptop via www.meechannel.com. Ben je in het bezit van een Internet TV of een Xbox360? Dan kun je alle video’s die je bekijkt op je iPad ook streamen naar je HDTV. Voor alle Apple TV en AirPort Express eigenaren wordt Airplay uiteraard ook ondersteund.

MeeChannel is een leuke en laagdrempelige manier voor het vinden van interessante en actuele video’s en muziek op het internet. Bovendien is de iPad applicatie volledig gratis en te downloaden via de App Store.


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App Store

Screencast:

Meer Applicaties kun je hier terugvinden.Reacties


 • Betty

  14 april 2013 om 12:24

  Waarom kunnen wij nederlanders in België wonend, SBS EN VERONICA niet ontvangen op deze app en hetzelfde verhaal op Herhaling.nl app??
  Ik baal hiervan! Het is toch de bedoeling van deze apps dat je ze kan bekijken??

 • Pieter Havermans

  14 april 2013 om 13:04

  Beste Betty,

  Dat is helaas een rechtenprobleem… Partijen als SBS mogen deze programma’s niet in belgie via het internet beschikbaar stellen. Wij als MeeChannel kunnen hier helaas niets aan veranderen.

  Mvg,
  Pieter

Een reactie toevoegen: