13 december 2016

macOS SierramacOS Sierra 10.12.2 vanaf nu beschikbaar

macOS Sierra tips 10.12 logo

Maandag 12 december heeft Apple iOS 10.2, tvOS 10.1 en watchOS 3.1.1 uitgebracht voor iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV en Apple Watch. Vreemd genoeg werd de update voor macOS Sierra niet uitgerold. Wellicht was de update nog niet klaar, maar geen nood. Deze is vanaf nu beschikbaar.

Verwacht geen spectaculaire vernieuwingen, de update is vooral gericht op het oplossen van problemen en bugs. Toch kun je enkele nieuwe functies, opties en content terugvinden in de software-update. Zo bevat 10.12.2 de verbeterde en nieuwe emoji's net zoals in iOS 10.2. Daarnaast kunnen MacBook Pro gebruikers vanaf nu ook schermafbeeldingen maken van de Touch Bar (command⌘ + shift⇧ + 6). Daarnaast worden de grafische problemen met deze nieuwe Macs volgens Apple opgelost.

Software-update macOS Sierra 10.12.2 downloaden

De update voor macOS Sierra is gratis te downloaden in de Mac App Store, navigeer naar het tabblad 'Updates' en klik op 'update'. Heb je macOS Sierra nog niet geïnstalleerd? Dan kun je deze direct met de recentste update installeren.

macOS Sierra 10.12.2 beschikbaar om te installeren

De macOS software-update is aan te raden voor iedere Sierra gebruiker want deze zorgt ervoor dat vele functies weer opnieuw functioneren en alles goed werkt. Naast de nieuwe emoji's bevat deze versie van macOS ook enkele nieuwe gekleurde achtergronden (wallpapers) die getoond worden op in de advertensties van de nieuwe MacBook Pro.

Lees ook: Haal meer uit je Mac met deze tips voor macOS Sierra

macOS Sierra
macOS SierraCategorie: Utilities, Lifestyle
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
Mac OS X  4+  4782 MB DOWNLOAD GRATIS

Een compleet nieuwe Mac dankzij macOS Sierra.
Klik hier voor een overzicht van alle macOS tips.Reacties


 • David

  13 december 2016 om 21:46

  Deze release lost ook een probleem op met een connection error 90001 foutmelding bij sommige scanners.

 • Kees Tempelaar

  14 december 2016 om 19:40

  Niet verbeterd is het vervelende euvel dat Spotlight de documenten gemaakt vóór de datum van installatie van macOS Sierra niet meer laat zien.

 • Ellen Wognum

  18 december 2016 om 11:50

  Ik heb sinds de update naar Sierra problemen met foto’s op mijn iMac. Die staan niet meer chronologisch. Heel vervelend want ik heb meer dan 25.000 foto’s en stop ze niet elke keer in een album. Heeft iemand een tip?

 • Henk van Dijk

  18 december 2016 om 23:24

  Na de update een zwart scherm. De muis is zichtbaar, maar verder alles zwart. IEmand die me kan helpen. MacbookAir

 • Wesley Fabry

  19 december 2016 om 8:51

  Het beste kun je deze vraag stellen op https://genius.appletips.nl

  Onze experts en leden weten misschien een oplossing…

 • Jansen

  24 december 2016 om 7:47

  Deze update naar 10.12.2 geeft alleen maar problemen, login vanuit slaapstand werkt niet meer en de klok staat verkeerd. Laatste updates geven vaker problemen dan oplossingen

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!