5 januari 2017

macOS Sierra update verbergen in de Mac App Store

macOS Sierra tips 10.12 logo

macOS Sierra is nu al een tijdje beschikbaar, in tegenstelling tot iOS wordt een Mac software-update niet zo snel geïnstalleerd. Op de Mac heb je meer vrijheid om ervoor te kiezen de nieuwste software niet te installeren. Let dan wel op dat je het automatisch updaten van je Mac uitschakelt (meer info).

Wie een Mac heeft die macOS ondersteunt heeft misschien al de banner gezien in het tabblad 'Updates'. De banner laat je herinneren om macOS Sierra te installeren. Echt storend is het niet, maar zeker ook niet handig. Zo moet je altijd naar beneden scrollen wanneer je applicaties en dergelijke wilt updaten. Gelukkig kun je deze banner verbergen in de Mac App Store.

macOS Sierra update verbergen in de Mac App Store

• Open de Mac App Store
• Navigeer naar het tabblad 'Updates'
• Klik met behulp van een secundaire klik op de banner
• Kies voor de optie 'Verberg update'

macOS Sierra update verbergen in de app store

Meteen wordt de banner verborgen en krijg je geen verzoek meer om macOS te installeren. Let wel, bij iedere update van macOS kan de banner weer opnieuw worden toegevoegd aan het tabblad. Deze moet je dan weer opnieuw verbergen. Wil je macOS Sierra toch installeren, dan kan dit ook gewoon zonder banner. Zoek in de Mac App Store naar macOS Sierra of klik hieronder op 'Downloaden'.

macOS Sierra
macOS SierraCategorie: Utilities, Lifestyle
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
Mac OS X  4+  4782 MB DOWNLOAD GRATIS

Lees ook: Standaard onderdelen op het bureaublad verbergenReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!