29 maart 2014

Microsoft lanceert Office voor iPad en nieuwe versie voor iPhone

Office-ipad-microsoftGisteren heeft Microsoft eindelijk Office voor de iPad gelanceerd. Vanaf nu is het mogelijk Excel, Word en Powerpoint te installeren op je iPad en desbetreffende bestanden te openen en bewerken op je iPad. De Office applicaties zijn gratis te downloaden in de iOS App Store, helaas is het gebruik niet geheel gratis.

Met de applicaties kun je gratis de documenten openen en bekijken, wanneer je deze wil bewerken op je iPad dien je in het bezit te zijn van een Office 365 abonnement. Office voor de iPad kun je via deze pagina downloaden in de iOS App Store.

officeipa

Office documenten raadplegen op je iPhone kon al enige tijd, hiervoor diende men eerst ook in het bezit te zijn van een Office 365 abonnement. Samen met de lancering van de iPad variant heeft Microsoft een update voorzien voor Microsoft Office Mobile (iPhone).

Deze update maakt het mogelijk om Office gratis op je iPhone te gebruiken. Dit houdt in dat je documenten kunt bekijken, beheren en bewerken zonder dat je een Office 365 abonnee nodig hebt. Je dient wel in het bezit te zijn van een Microsoft-account. Microsoft Office Mobile biedt ondersteuning voor Word-, Excel- en PowerPoint-documenten die opgeslagen zijn in Sharepoint, OneDrive, en in je microsoft e-mail account.


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App Store

Meer over Microsoft kun je hier terugvinden.Reacties


 • jos bosten

  29 maart 2014 om 12:32

  Belachelijk dat het met de gratis office365 voor het onderwijs variant op de Ipad niet gratis kan!!

 • Van Den Broeck Jean-Pierre

  29 maart 2014 om 14:39

  Staat nog niet op punt! ik krijg een mail binnen via OWA voor Ipad met een excel bijlage, wanneer ik die bijlage wil openen krijg ik onmiddellijk een foutmelding.

 • Peter

  29 maart 2014 om 17:31

  Geïnstalleerd en na een test meteen weer verwijderd. Absurd duur voor iets wat ook gratis (Open Office) kan.

 • Mo

  30 maart 2014 om 22:37

  Geef mij maar Pages, Numbers en Keynote. Echt wel stùkken beter!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!