16 maart 2014

Moshi SenseCover: Een zeer originele iPhone case (winactie!)

43566Voor de iPhone zijn er duizenden cases te koop om je waardevolste bezit te beschermen of gewoonweg leuk aan te kleden. Toch zijn er maar enkele cases die er echt bovenuit springen. Wij hebben de afgelopen tijd de Moshi SenseCover getest voor de iPhone 5(s) en zijn bijzonder verrast!

De case sluit goed aan op de iPhone en maakt deze totaal niet dikker. Daarnaast wordt er met behulp van een flip-over ook het scherm van de iPhone beschermt. De bijzonderheid van deze case schuilt in de flip-over, deze heeft namelijk een uitsparing voor de tijd op je scherm en is het zelfs mogelijk om via de case een telefoongesprek aan te nemen.

Moshi SenseCover1

Dankzij de uitsparing kun je de tijd en inkomende oproepen bekijken, deze kun je vervolgens via de SenseCover-bar aannemen door erover te swipen van link naar rechts. Onmiddellijk wordt het gesprek aan genomen en kun je telefoneren.

De iPhone klik je vast in de case en met behulp van een magnetische sluiting blijft de flip-over keurig op zijn plaats. Op het eerste zicht lijkt de SenseCover gemaakt uit aluminium, maar dat is maar schijn. Het gaat hier om imitatie dat vervaardigt is uit hoogwaardig synthetisch materiaal.

Moshi SenseCover2

Dankzij het synthetisch materiaal voelt de case niet koud aan, maakt hij de iPhone niet zwaarder en is deze beter bestand tegen slijtage. De case veroorzaakt geen hinder voor functies zoals de volume knoppen, koptelefoonaansluiting, oplaadpoort, en de voor en achter camera.

Wij zelf hebben de case gebruikt en zijn erg tevreden, dankzij de SenseCover-bar kun je snel een inkomend gesprek aannemen zonder de case te openen en via de uitsparing in de case kun je altijd de naam of nummer van de persoon eerst bekijken alvorens je het gesprek aanneemt.

Moshi SenseCover3

Niet alleen gesprekken kun je aannemen en afbreken, maar ook bijvoorbeeld je wekker uitschakelen. Dit is een origineel en bijzonder pluspunt aan de case. De case verzwaart je iPhone niet en dankzij het mooie design blijft de iPhone een prachtig toestel.

De Moshi SenseCover is te koop in twee verschillende kleuren namelijk geborsteld titanium en staal zwart. Klik op de zojuist genoemde kleuren voor meer informatie over de case en de prijs.

In samenwerking met mobilefun.nl mogen wij 2 titanium en 2 staal zwarte Moshi SenseCover verloten onder onze bezoekers. Vul voor vrijdag 09:00 het onderstaande formulier in en je maakt automatisch kans. AT App gebruikers dienen de (mobiele) website te raadplegen voor het wedstrijdformulier. Na beëindiging van de actie kun je eenmalig een mailing ontvangen van mobilefun. De winnaars krijgen persoonlijk een bericht.

Proficiat aan de winnaars Bjorn Stasse, Evelyne Van Ewijk, Ruurd Pels en Benny Peeters met hun gewonnen case.Reacties


 • bianca f

  16 maart 2014 om 10:14

  Wauw wat gaaf!!
  Ik zou deze Pracht Moshi SenseCover graag om mijn
  dierbare iPhone willen doen.
  Ziet er echt Blits uit!!
  Weer een TOP Giveaway.

 • Sylvan P

  16 maart 2014 om 10:59

  Dit lijkt me een prachtige case voor mijn zwarte iPhone 5, daarom loot ik mee voor “staal zwart.”

 • Rob Gökemeijer

  16 maart 2014 om 11:14

  Wauw wat een toeval, net een nieuwe iPhone 5S gekocht. Ik hoop echt dat ik deze win!!

 • M Vuijk

  16 maart 2014 om 11:22

  Hier komt hij prachtig in uit!!Zwart of grijs het blijft mooi…Zien wie er belt door de ruitEn opnemen ondanks de kooi

 • Nic

  16 maart 2014 om 13:13

  Heb me ook opgegeven voor de Winactie :)

 • Joost

  16 maart 2014 om 14:06

  Vraag me wel af of het opnemen ook werkt met iOS 7.1 waarbij je niet hoeft te swypen. €37 best nog een behoorlijk bedragje om even te testen. Iemand?

 • Rob L

  16 maart 2014 om 14:21

  Mooie unieke case voor mijn iPhone 5S! Ik doe mee met de geborsteld titanium versie omdat deze mooi om de wit/zilver kleurige 5S kan. Mooie actie!

 • Peter

  16 maart 2014 om 15:44

  Mooie case, ziet er strak uit. Vooral handig bij de functies waarbij de case niet open hoeft. Een toppertje onder de cases.

 • Wesley Fabry

  16 maart 2014 om 16:18

  Wij hebben de case ook getest onder iOS 7.1 en werkt nog steeds perfect. Ook het opnemen want dat is nog steeds met behulp van een swipe. (stand by modus)

 • vlem

  16 maart 2014 om 21:09

  Al veel hoesjes geprobeerd, maar dit lijkt wel het einde

 • Ruurd

  16 maart 2014 om 21:24

  Mooi hoesje. Doe mij maar een staal-zwart voor mijn zwarte iPhone 5…

 • Ervin

  17 maart 2014 om 2:40

  Wow, mooi hoor. ziet er goed en stevig uit.

 • Tom

  17 maart 2014 om 6:23

  WoW !! De mooiste en handigste case die ik tot nu toe gezien heb. Die sluit mooi aan bij mijn iPhone.

 • bjorn stasse

  17 maart 2014 om 15:39

  Zit al een paar weken te wachten tot die uitkomt want het is het alles in 1 hoesje voor de iPhone. Thumbs up dat ik 1 van de winnaars ben

 • Laurens

  17 maart 2014 om 16:31

  Woow! Die is erg mooi. Leuk ook zo’n bar om een gesprek mee aan te nemen. Dat is nou juist waarom ik nooit een flipcover heb (of misschien straks wel “had”). Leuk en innovatief idee.

 • Eya

  19 maart 2014 om 23:08

  Geweldig hoesje! Handig en strak

 • Harm

  22 maart 2014 om 9:10

  Is volgens mij een erg mooie case .
  Ik koop deze als ik hem niet win

 • Menno

  29 april 2014 om 9:52

  Een hele mooie case, met slimme toepassingen. Zeker een hele mooie aanwinst voor de Iphone 5s. Er zijn veel verschillende cases op de markt, maar dez steekt er met kop en schouders bovenuit !!
  Hiermee wordt de de Iphone vele malen mooier !!

 • Klaas

  25 oktober 2016 om 9:06

  Pas op met deze cover! Ik heb na twee maanden gebruik krassen op mijn scherm.

Een reactie toevoegen: