2 november 2015

tvOSNederlandse handleiding Apple TV 4

Apple TV 4 icoon

De Apple TV 4e generatie is vanaf vrijdag beschikbaar in Nederland, wanneer je een Apple TV koopt zit er maar een beknopte handleiding bij die je kort op weg helpt. Wij hebben al een aantal tips gepubliceerd en zullen de komende weken alles over de Apple TV 4 vertellen, bekijk hier alle Apple TV 4 tips.

Op apple.com is een uitgebreide Apple TV 4 handleiding beschikbaar. De handleiding is online te bekijken en is geoptimaliseerd voor Mac, iPhone en iPad. Je kunt in de handleiding de verschillende opties, apps en mogelijkheden van de Apple TV bekijken.

Lees ook: Apps installeren, verplaatsen en verwijderen op de Apple TV 4

Apple TV handleiding

Bij het openen van de handleiding wordt de Nederlandse taal onmiddellijk geactiveerd. Mocht dit niet zo zijn dan kun je de taal wijzigen door op de startpagina onder de copyright te klikken op het wereldbolletje, kies hier voor 'Nederlands'.

Klik hier om de Apple TV handleiding te bekijken

Wil je liever een document in handen hebben? Dan kun je de Nederlandstalige handleiding gratis downloaden in de iBooks store via onderstaande link.

Apple TV-gebruikershandleiding
Apple TV-gebruikershandleidingCategorie: Computers, Books, Computing & Internet
Ontwikkelaar:
    9 MB DOWNLOAD GRATIS

Lees ook: Siri inschakelen en gebruiken op een Apple TV 4

Op appletips vind je tips terug voor beginners, gevorderden en experts. In de categorie basistips vind je eenvoudige tips en weetjes over OS X, iOS en overige Apple producten, deze zijn speciaal gericht op nieuwe Apple gebruikers. Alle basistips vind je hier terug. De tips voor beginners zijn een aanvulling op de basistips.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!